Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

37ο Ράλι Φθιώτιδος: Με αντίπαλο τον καιρό!

Ελλάδα 6:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

37ο Ράλι Φθιώτιδος: Με αντίπαλο τον καιρό!

ΑΓΩΝΕΣ

37ο Ράλι Φθιώτιδος: Με αντίπαλο τον καιρό!

ΑΓΩΝΕΣ

Με τις καιρικές συνθήκες να παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Γιώργος Πολυζώης, κέρδισαν και τις τρεις ειδικές διαδρομές του 37ου Ράλι Φθιώτιδος!

Advertisement
Advertisement

Λόγω των πρωτόγνωρων καιρικών συνθηκών, τα 39 πληρώματα που έλαβαν εκκίνηση είχαν να αντιμετωπίσουν και την «σπαζοκεφαλιά» της σωστής επιλογής σωστών ελαστικών. Μόνο τα 27 εξ αυτών έφτασαν στον τερματισμό.

Κανένα πρόβλημα όμως για τους Παπαδημητρίου-Πολυζώη που συμμετείχαν με μία Skoda Fabia R5 και όντας ταχύτεροι σε κάθε πέρασμα, κατέκτησαν τη νίκη και παράλληλα αύξησαν τη διαφορά από τους διώκτες τους στη βαθμολογία του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Rally-Fthiotidos-2020-Papadimitriou-d1000x600

Advertisement
Advertisement

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι πρωταθλητές Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου, που έτρεχαν επίσης με Skoda Fabia R5, οι οποίοι παρά τις ατυχίες με τα κλαταρισμένα ελαστικά, σημείωσαν το πρώτο θετικό φετινό αποτέλεσμα τους. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιώργος Ζυμαρίδης-Κωνσταντίνος Σούκουλης με ακόμη ένα Skoda Fabia R5, οι οποίοι πέτυχαν ανταγωνιστικούς χρόνους παρά την ελάχιστη εμπειρία τους σε τέτοιου είδους συνθήκες.

Rally-Fthiotidos-2020-Kexagias-a1000x600

Στην τέταρτη θέση γενικής και στην πρώτη θέση στην κατηγορία Ν, που προσμετρά φέτος σε ξεχωριστή κατηγορία στο πρωτάθλημα, τερμάτισαν οι Παναγιώτης ΡουστέμηςΚωνσταντίνος Νικολόπουλος, με Mitsubishi Lancer EVO X. Στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης βρέθηκαν οι Θέμης Χαλκιάς-Λεωνίδας Μαχαίρας, με Ford Fiesta R5, ενώ ακολούθησε το πλήρωμα των Sebastien Bedoret-Thomas Walbrecq από το Βέλγιο – κι αυτοί με Skoda Fabia R5.

Advertisement

Rally-Fthiotidos-2020-Zymaridis-a1000x600

Για τη δικίνητη κατηγορία της F2, οι “BACKO”-Άρης Ιαβέρης (Ford Fiesta 1.6), συνέχισαν τα νικητήρια αποτελέσματα τους, κερδίζοντας και τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος. Τέλος, στη κατηγορία των 4×4, ξεχώρισαν οι Ευάγγελος Μπερσής-Παναγιώτης Κάλφας, με το θηριώδες Toyota Hilux.

Advertisement

Rally-Fthiotidos-2020-serderidis-c1000x600

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog του χάους του Μουτζέλο

To 53o Ράλι Δ.Ε.Θ. τα είχε όλα!

Advertisement

HSBK & Supermoto Cup 2020: Διπλό θέαμα στα Μέγαρα!