Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Όταν ο Ogier συνάντησε τον Vettel…

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν ο Ogier συνάντησε τον Vettel…

ΑΓΩΝΕΣ

Όταν ο Ogier συνάντησε τον Vettel…

ΑΓΩΝΕΣ

Η Formula 1 και το WRC είναι δύο κόσμοι παράλληλοι, που όμως σπάνια συναντώνται. Δύο κόσμοι υψηλών ταχυτήτων και έντονων συγκινήσεων αλλά με διαφορετικά αγωνιστικά τερέν. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Από τη μία πλευρά, τα μονοθέσια μάχονται σε πίστες… «χαλιά», από την άλλη τα ανθεκτικά World Rally Cars κινούνται… παντός τερέν!

Τις διαφορετικού τύπου εμπειρίες τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν στο Μονακό οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας των δύο θεσμών: ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Σεμπαστιέν Οζιέ.

Αφορμή αποτέλεσε η συμμετοχή του Γάλλου στον αγώνα του Porsche Supercup που διεξάγεται στο περιθώριο του Grand Prix του Πριγκιπάτου. Ο οδηγός της Volkswagen Motorsport επισκέφτηκε τον πλωτό Σταθμό Ενέργειας της Red Bull Racing και με ξεναγό τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, πήρε μία γεύση από το δικό του, πολύ πιο στενόχωρο «εργασιακό περιβάλλον».

Advertisement
Advertisement

Ο Φέτελ έχει κερδίσει δύο από τα πέντε φετινά Grand Prix, σε Μαλαισία και Μπαχρέιν. Αντίστοιχα ο Οζιέ έχει ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε τρία από τα πέντε ράλι του παγκοσμίου πρωταθλήματος που έχουν λάβει χώρα, σε Σουηδία, Μεξικό και Πορτογαλία.

Επόμενη πρόκληση, για τον Σεμπάστιαν το GP της Κυριακής στο στολίδι της Κυανής Ακτής και για τον Σεμπαστιέν, 31 Μαΐου με 2 Ιουνίου, το δικό μας Ράλι Ακρόπολις!