Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Όσα δεν λένε οι χρόνοι στις δοκιμές της Βαρκελώνης

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όσα δεν λένε οι χρόνοι στις δοκιμές της Βαρκελώνης

ΑΓΩΝΕΣ

Όσα δεν λένε οι χρόνοι στις δοκιμές της Βαρκελώνης

ΑΓΩΝΕΣ

Οι ομάδες της Formula 1 πραγματοποιούν τις τελευταίες τους χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, προετοιμαζόμενες για τη πρεμιέρα της Αυστραλίας στις 17 του μήνα. Ο Τάκης Πουρναράκης βρίσκεται στη πρωτεύουσα της Καταλονίας και μεταδίδει… «Κάτω από εξαιρετικές συνθήκες, ηλιοφάνεια, άπνοια και θερμοκρασία που αναμένεται να φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου βρίσκεται σε εξέλιξη η τελευταία μέρα δοκιμών εξέλιξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος F1 για το 2013. Βρισκόμαστε από χτες στην πίστα του Μοντμελό και θα προσπαθήσουμε μέσα από μια σειρά κειμένων να σας μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί εδώ.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα οδηγούν εδώ στο Μοντμελό συνολικά 11 πιλότοι με τον Ρόσμπεργκ να έχει σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο μέχρι στιγμής με 1:21.277. Ανάμεσα στους οδηγούς τέσσερις παγκόσμιοι πρωταθλητές. Ο λόγος για τους Αλόνσο, Μπάτον, Φέτελ και Ράικονεν που αγωνίζονται με τα χρώματα των Ferrari, McLaren, Red Bull και Lotus αντίστοιχα. Παρότι θα περίμενε κανείς εφόσον οδηγεί ο Αλόνσο και είναι Κυριακή να γίνεται χαμός στις κερκίδες, αυτό όμως δε συμβαίνει. Πιθανόν οι Ισπανοί να προβληματίζονται με το εισιτήριο των 10 ευρώ πλέον.

Χτες την παράσταση έκλεψε ο Λιούις Χάμιλτον με την Mercedes σημειώνοντας έναν χρόνο μακριά από τα φετινά ή περσινά δεδομένα. Για να έχει κανείς μια τάξη μεγέθους αρκεί να σημειώσουμε την περσινή καλύτερη επίδοση στις δοκιμές (Ράικονεν 1:22.030) αυτή που έδωσε την pole στον Παστόρ Μαλντονάντο στο Ισπανικό GP πέρυσι  (1:22.285) αλλά και την καλύτερη της πρώτης βδομάδας δοκιμών εξέλιξης εδώ που ανήκε στον Αλόνσο (1:21.875). Ο Χάμιλτον χρησιμοποιώντας την μαλακή γόμα πέτυχε επίδοση 1:20.558 χρόνος που δύσκολα θα επαναληφθεί!»
[nggallery id=1983]
Περισσότερα εδώ