Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Χατ τρικ για Μπιανκί στο Μάνι-Κουρ

Ελλάδα 2:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χατ τρικ για Μπιανκί στο Μάνι-Κουρ

ΑΓΩΝΕΣ

Χατ τρικ για Μπιανκί στο Μάνι-Κουρ

ΑΓΩΝΕΣ

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, ο Ζουλς Μπιανκί κυριάρχησε στις δοκιμές νέων οδηγών που πραγματοποιούνται στο σιρκουί του Μάνι-Κουρ στη Γαλλία. Αυτή τη φορά, ο ταλαντούχος οδηγούς βρισκόταν ξανά πίσω από το τιμόνι της F2012. Όπως σας είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο, μοιράζεται ανάμεσα στη Scuderia και τη Force India για λογαριασμό της οποίας οδήγησε χθες, αφού είναι μέλος της ακαδημίας της πρώτης αλλά δοκιμαστή της δεύτερης.

Advertisement
Advertisement

Το σερί του Γάλλου συνεχίστηκε, με τη τρίτη ημέρα δοκιμών να του επιτρέπει να πάρει και μία γεύση από τη συμπεριφορά των ελαστικών της Pirelli για ενδιάμεσες καιρικές συνθήκες. Στη πορεία της ημέρας η πίστα στέγνωσε και ο Μπιανκί κατάφερε να αξιολογήσει μία σειρά αναβαθμίσεων της ιταλικής ομάδας ενόψει του Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Ο καλύτερος χρόνος του επιτεύχθηκε λίγο πριν από το φινάλε της ημέρας, με επίδοση στο 1.16.986 ενώ συνολικά ήταν ο πλέον… δουλευταράς αφού κάλυψε 136 γύρους!
[nggallery id=495]
Για μία ακόμα ημέρα, είχε προβάδισμα δευτερολέπτου από τον δεύτερο, αυτός ήταν ο Ροδόλφο Γκονζάλες για λογαριασμό της Force India που κάλυψε 79 γύρους και σημείωσε καλύτερο χρόνο στο 1.18.018, συνολικά +1.033 δεύτερα από τον Μπιανκί.

Τρίτη ήταν ξανά η Mercedes, αυτή τη φορά με τον Μπρέντον Χάρτλεϊ στο τιμόνι. Ο οδηγός από τη Νέα Ζηλανδία, έχασε πριν μερικούς μήνες τη θέση του στο πρόγραμμα νέων οδηγών της Red Bull και έκτοτε δούλευε πάνω στην εξέλιξη του προσομοιωτή της γερμανικής ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Του δόθηκε η ευκαιρία να πάρει στα χέρια του και το κανονικό μονοθέσιο, πραγματοποίησε 87 γύρους αλλά ο καλύτερος χρόνος του ήταν 1.6 δεύτερα πιο αργός από εκείνον του οδηγού της Ferrari.