Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το τελευταίο χαρτί του Pedrosa

Ελλάδα 8:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το τελευταίο χαρτί του Pedrosa

ΑΓΩΝΕΣ

Το τελευταίο χαρτί του Pedrosa

ΑΓΩΝΕΣ

Τον ταχύτερο χρόνο στις ελεύθερες δοκιμές του MotoGP της Μαλαισίας σημείωσε ο Ντάνι Πεντρόσα! Ο εργοστασιακός αναβάτης της Honda σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 2.01.621 στη πρώτη περίοδο και έδειξε αποφασισμένος να πετύχει μία νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στη κορυφή και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Χόρχε Λορένθο.

Advertisement
Advertisement

Από τη πλευρά του, ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamata ήταν τρία δέκατα πιο αργός με την M1 και βρέθηκε στη τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης. Ανάμεσα τους βρέθηκε η δεύτερη Honda, με τον Κέισι Στόνερ.

Όλοι οι προαναφερθέντες, σημείωσαν τις καλύτερες επιδόσεις τους χρησιμοποιώντας τα ελαστικά πιο μαλακής γόμας της Pirelli, τόσο εμπρός όσο και πίσω. Γενικά τα επίπεδα πρόσφυσης στο σιρκουί της Σεπάνγκ ήταν μειωμένα, με το θερμόμετρο να βρίσκεται στους 41 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, ο κλασικά μεταβαλλόμενος τροπικός καιρός της Μαλαισίας, έφερε βροχή λίγο πριν το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου δοκιμών, γι’ αυτό και δεν βελτιώθηκαν οι χρόνοι.

Advertisement
Advertisement

Κοιτώντας πιο πίσω στη κατάταξη, ακολούθησαν οι δύο Yamaha Tech 3 με τους Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Καλ Κράτσλοου, η δεύτερη εργοστασιακή Yamaha του Τεξανού Μπεν Σπις, ο Γερμανός Στέφαν Μπραντλ της LCR Honda, η Ducati του Νίκι Χέιντεν, η Honda Gresini του Αλβάρο Μπατουτίστα και ο Έκτορ Μπαρμπέρα της Pramac.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κλίμα στη Μαλαισία είναι φορτισμένο, ένα χρόνο μετά το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή από τον Μάρκο Σιμοντσέλι.
[nggallery id=799]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!