Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας δοκιμών

Ελλάδα 12:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας δοκιμών

ΑΓΩΝΕΣ

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας δοκιμών

ΑΓΩΝΕΣ

Σήμερα είναι η δωδέκατη και τελευταία ημέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης για τις ομάδες της Formula 1. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο σιρκουί της Βαρκελώνης όπου θα υπάρχει δράση μέχρι τις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας). Με μόνο μία ώρα διάλειμμα το μεσημέρι (14.00-15.00) οι έντεκα ομάδες θα δοκιμάσουν τις τελευταίες τους ιδέες και ενδεχομένως, επωφελούμενες από τον καλό καιρό στη Καταλονία, να κυνηγήσουν κάποια στιγμή και επιδόσεις, ώστε να πάρουμε μία πρώτη, έστω και ασαφή εικόνα της σειράς δυναμικότητας ενόψει της νέας σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Αλλαγή φρουράς πάλι στο κόκπιτ των μονοθεσίων των περισσότερων ομάδων, ερωτηματικό παραμένει μέχρι την ώρα δημοσίευσης αυτού του κειμένου, το τι θα κάνει η Lotus. Το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ έλεγε πως η κατάσταση της υγείας του Κίμι Ράικονεν είχε βελτιωθεί και αναμενόταν να τον δούμε εν δράσει. Πάντως ο Ρομέν Γκροζάν έχει παραμείνει στην Ιβηρική πόλη, έτοιμος να καλύψει το κενό αν χρειαστεί.

Ας δούμε αναλυτικά ποιοι οδηγούν τη Κυριακή 3 Μαρτίου, τέταρτη και τελευταία ημέρα του τελευταίου τετραήμερου χειμερινού τεστ της σεζόν:
Red Bull Racing RB9         Σεμπάστιαν Φέτελ
Ferrari F138                        Φερνάντο Αλόνσο
McLaren MP4-28              Τζένσον Μπάτον
Lotus E21                             Κίμι Ράικονεν
Mercedes W04                 Νίκο Ρόζμπεργκ
Sauber C32                         Νίκο Χούλκενμπεργκ
Force India VJM06           Πωλ ντι Ρέστα
Williams FW35                   Παστόρ Μαλντονάντο/Βαλτερι Μπότας
Toro Rosso STR8               Ντάνιελ Ρικιάρντο
Caterham CT03                 Σαρλς Πικ
Marussia MR02                 Ζουλς Μπιανκί

Τον καλύτερο χρόνο της Πέμπτης πέτυχε o Μαρκ Ουέμπερ για λογαριασμό της Red Bull Racing, της Παρασκεύης ο Ρομέν Γκροζάν για λογαριασμό της Lotus ενώ το Σάββατο ο Λούις Χάμιλτον πέτυχε με τη Mercedes W04 τον καλύτερο χρόνο που έχουμε δει έως τώρα φέτος στη Βαρκελώνη.
[nggallery id=1986]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement