Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το βάθρο της Βαλένθια ήταν μόνο η αρχή

Ελλάδα 22:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το βάθρο της Βαλένθια ήταν μόνο η αρχή

ΑΓΩΝΕΣ

Το βάθρο της Βαλένθια ήταν μόνο η αρχή

ΑΓΩΝΕΣ

Σίγουρος πως ο Μίκαελ Σουμάχερ θα φέρει πολλά ακόμα θετικά αποτελέσματα είναι ο Νόρμπερτ Χάουγκ. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε τρίτος στο ευρωπαϊκό γκραν πρι και σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της Mercedes AMG, είναι επίτευγμα που θα επαναλάβει αν η ομάδα του, του παρέχει γρήγορο και κυρίως αξιόπιστο μονοθέσιο. «Θα έρθουν κι άλλα βάθρα για τον Μίκαελ, όταν του δώσουμε  το μονοθέσιο που χρειάζεται σε ότι αφορά σε απόδοση και αξιοπιστία. Τα άσχημα αποτελέσματα φέτος δεν οφείλονται σε εκείνον, θα μπορούσε να έχει κάλλιστα 60-70 βαθμούς αν δεν είχαμε τόσα πολλά τεχνικά προβλήματα. Είμαστε μόλις στην τρίτη χρονιά μας σαν ομάδα και ακόμα μαθαίνουμε αλλά αν σκεφτείτε πως έχουμε αρκετά περιορισμένο μπάτζετ σε σχέση με τους κύριους ανταγωνιστές μας, τότε έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά», δήλωσε ο Χάουγκ στο βρετανικό Τύπο.

Advertisement
Advertisement

Για τον Σουμάχερ και το μέλλον του έχουν ειπωθεί πολλά. Είναι αισίως 43 και σύμφωνα με πολλούς θα έπρεπε να αποχωρήσει οριστικά από την ενεργό δράση. Δεν συμμερίζονται όμως όλοι την άποψη αυτή.

«Είναι ένας σπουδαίος αθλητής και αυτό φαίνεται ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μέρος της καριέρας του, καθώς είναι πολύ ανοιχτός και δεν έχει πρόβλημα όταν δέχεται σκληρές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφος. Είναι πολύ ισορροπημένος αλλά και σωστός, καθώς δεν έχει ασκήσει καθόλου κριτική στην ομάδα. Θα μπορούσε να είχε κάνει μεγάλο θόρυβο για όλα αυτά τα προβλήματα», είπε ο Χάουγκ.