Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τους αρέσει το Μουτζέλο

Ελλάδα 17:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τους αρέσει το Μουτζέλο

ΑΓΩΝΕΣ

Τους αρέσει το Μουτζέλο

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί η Red Bull Racing και οι υπόλοιπες ομάδες να μην κατάφεραν να κάνουν ουσιαστική δουλειά λόγω της βροχής στην πρώτη ημέρα δοκιμών, ωστόσο οι οδηγοί μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το Μουτζέλο. Τόσο ο Φερνάντο Αλόνσο που βρέθηκε στην κορυφή των χρόνων όσο και ο Μαρκ Γουέμπερ που ακολούθησε σε επίδοση. Ο 35χρονος μίλησε για την ιταλική πίστα αλλά και όσα έγιναν χθες.

Advertisement
Advertisement

«Ο καιρός προφανώς δεν ήταν καλός σήμερα, δεν καταφέραμε λοιπόν να οδηγήσουμε πολύ σε στεγνό οδόστρωμα. Στη πραγματικότητα, έκανα μόνο έναν καλό γύρο με σλικ ελαστικά. Στη συνέχεια η βροχή εντάθηκε και με τα διαθέσιμα σετ ελαστικών για ακραίες καιρικές συνθήκες περιορισμένα, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερο καιρό τις επόμενες ημέρες. Είναι σημαντικό τεστ για εμάς. Πρέπει να συλλέξουμε πολλές πληροφορίες και παρότι η μέρα δεν κύλησε όπως περιμέναμε, είμαι σίγουρος πως τις επόμενες δύο θα ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας. Πρέπει να πω ότι αυτή η πίστα είναι φανταστική. Είναι πολύ γρήγορη και αποτελεί πρόκληση για τον οδηγό. Δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ αγώνας εδώ, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι ξεχωριστό να βλέπεις τόσο κόσμο στις κερκίδες. Όλοι αυτοί αψήφησαν τη βροχή για να δουν εμάς, πράγμα σημαντικό», σχολίασε ο Αυστραλός.

Αύριο το πρόγραμμα των πρωταθλητών είναι χωρισμένο στα δύο. Το πρωί οδηγεί ο 35χρονος, πριν παραδώσει το κόκπιτ της RB8 στον Σεμπάστιαν Φέτελ.