Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στο στόχαστρο της Red Bull o Hulkenberg

Ελλάδα 19:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο στόχαστρο της Red Bull o Hulkenberg

ΑΓΩΝΕΣ

Στο στόχαστρο της Red Bull o Hulkenberg

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί ο Νίκο Χούλκενμπεργκ να μην έχει βρει θέση σε μία από τις μεγάλες δυνάμεις της Formula 1 αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Ο Γερμανός είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Red Bull Racing για το 2014! Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Sport Bild, ο 25χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Χέλμουτ Μάρκο, του ισχυρού άνδρα της αυστριακής ομάδας και ειδικού συμβούλου του αφεντικού της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεσιτζ, σε ότι αφορά στη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

«Ήταν και πριν μερικά χρόνια υποψήφιος για τη junior ομάδα μας αλλά είχε ήδη ένα μεγάλο σπόνσορα (σ.σ. τη Dekra) τον οποίο δεν ήθελε να αφήσει», παραδέχθηκε ο Μάρκο.

Όσο για τα συμβόλαια, όλα ευνοούν μία τέτοια εξέλιξη. Ο Μαρκ Οουέμπερ έχει υπογράψει στους πρωταθλητές μέχρι το τέλος του 2013 και στα 37 του, φαντάζει δύσκολο να συμφωνηθεί μία ακόμα ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όσο για τον Χούλκενμπεργκ, φέτος θα ηγηθεί των προσπαθειών της Sauber με την οποία όμως υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο αφού δεν ήθελε να δεσμευτεί μακροπρόθεσμα, ελπίζοντας στο μεγάλο βήμα για το 2014.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τους όποιους ανταγωνιστές του στη κυνήγι της θέσης του teammate του Σεμπάστιαν Φέτελ την επόμενη σεζόν, η λίστα περιλαμβάνει και τους οδηγούς της Scuderia Toro Rosso, Ντάνιελ Ρικιάρντο και Ζαν-Ερίκ Βερν. Θα πρέπει όμως μέσα στο 2013 να κάνουν κάτι περισσότερο απ’ ότι τη περασμένη σεζόν, ώστε να πείσουν τη διοίκηση της Red Bull Racing να τους δώσει «προαγωγή».
[nggallery id=1396]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)