Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις… 2013!

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ακρόπολις… 2013!

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις… 2013!

ΑΓΩΝΕΣ

Με το βλέμμα στην επόμενη χρονιά βρίσκεται κι επίσημα το Ράλι Ακρόπολις, αφού σε συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου της FIA που έλαβε χώρα στο Παρίσι, ανακοινώθηκαν οι 13 χώρες που θα συνθέσουν το Πρωτάθλημα του επόμενου έτους, ανάμεσά τους και η Ελλάδα! Το συμβούλιο έβαλε τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για είσοδο νέων χωρών στο Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα της Νοτίου Αφρικής και της Βραζιλίας, οι οποίες θα κληθούν πρώτα να διοργανώσουν αγώνα σαν υποψήφιες για την ένταξή τους στο καλεντάρι το 2014.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, το 2013 θα είναι μια “επανάληψη” της φετινής χρονιάς, με μόνη αλλαγή τη διεξαγωγή του Ράλι Αυστραλίας στη θέση αυτού της Νέας Ζηλανδίας, κάτι που ούτως η άλλως ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια.

Με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων να αναμένεται να ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν και άλλα πρωταθλήματα, οι χώρες στις οποίες θα “ταξιδέψει” το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι το 2013, με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής: Αργεντινή, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Μεξικό, Μεγάλη Βρετανία, Μόντε Κάρλο, Πορτογαλία, Σουηδία, και Φινλανδία.

Έσω έτοιμοι λοιπόν, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε και του χρόνου τους παγκόσμιους, να σκονιστούμε, να κουραστούμε και να ζήσουμε από κοντά αυτή τη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Advertisement
Advertisement