Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις: Προβάδισμα για Λεμπ

Ελλάδα 4:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ακρόπολις: Προβάδισμα για Λεμπ

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις: Προβάδισμα για Λεμπ

ΑΓΩΝΕΣ

Μεγάλες μάχες διεξάγονται στα ελληνικά βουνά στο πλαίσιο του Ράλι Ακρόπολις! Παρότι ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα, είναι ο Σεμπαστιέν Λεμπ εκείνος που προηγείται μετά από τις πρώτες τέσσερις ειδικές διαδρομές. Στις ΕΔ της Αγίας Μαρίνας και της Θήβας, ο Λάτβαλα που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στο χέρι, κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα με το Fiesta. Ωστόσο, στο λασπωμένο Ελικώνα οι ισορροπίες άλλαξαν.

Advertisement
Advertisement

Ο Φινλανδός ήταν ένας εκ των πολλών που έκαναν λάθος σε μία διασταύρωση και πλέον υστερεί κατά 1.2 δευτερόλεπτα του Λεμπ που παρότι στο τέλος της ειδικής δήλωσε δυσαρεστημένος από την οδήγηση του στο τέλος της, έχει πλέον τα ηνία του αγώνα.

Στο παιχνίδι μπήκε για τα καλά ο Πέτερ Σόλμπεργκ που ήταν ταχύτερος όλων στον Ελικώνα και κάλυψε έτσι τη διαφορά από την κορυφή. Στο παιχνίδι παραμένει και ο Μίκο Χίρβονεν, με μόλις 11 δευτερόλεπτα να χωρίζουν την πρώτη τετράδα.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει πέντε ακόμα ειδικές διαδρομές: Βωξίτες 1, Δροσοχώρι, Βωξίτες 2, Ελικώνας 2 και Θήβα2.

Advertisement
Advertisement