Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις: Η 2η ημέρα αναγνωρίσεων

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ακρόπολις: Η 2η ημέρα αναγνωρίσεων

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις: Η 2η ημέρα αναγνωρίσεων

ΑΓΩΝΕΣ

Το πρόγραμμα των αναγνωρίσεων συνεχίστηκε για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στο φετινό Ράλι Ακρόπολις. Ο Εθνικός μας αγώνας που προσμετρά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, παίρνει εκκίνηση αύριο και όλοι προσπαθούν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Χθες λοιπόν, τα πληρώματα 1ης και 2ης προτεραιότητας πήραν μία πρώτη γεύση από τέσσερις ειδικές διαδρομές: Θήβα, Ελικώνα, Βωξίτες και Δροσοχώρι αλλά και στ διαδρομή που θα φιλοξενήσει τοπ shakedown και τη Qualifying Stage αύριο. Ας δούμε τι δήλωσαν…

Advertisement
Advertisement

Σεμπαστιάν Λεμπ
«Ήταν ένα σκληρό ταξίδι για εμάς το σημερινό. Η νέα Ειδική Διαδρομή (Ελικώνας) δεν είναι καλή, αφού υπάρχει πολύ μπόσικο χώμα σε αυτήν. Θα είναι πολύ δύσκολη»

Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα
«Το χέρι μου είναι καλά. Δεν είχα προβλήματα και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ καλά. Οι Ειδικές Διαδρομές κοντά στην Ιτέα είναι καλές, όπως και η Θήβα. Η ΕΔ4 (Ελικώνας) είναι πολύ σκληρή στα πρώτα 8 χιλιόμετρα»

Πέτερ Σόλμπεργκ
«Οι Ειδικές Διαδρομές είχαν πολλές πέτρες και μπόσικο χώμα, αλλά είναι όμορφες διαδρομές. Ειδικότερα η νέα ειδική (Ελικώνας) είναι πολύ καλή»

Advertisement
Advertisement

Σεμπαστιέν Οζιέ
«Οι δυο Ειδικές Διαδρομές που συμμετείχαμε και το 2009 (Βωξίτες, Δροσοχώρι) δεν ήταν τόσο σκληρές. Η νέα (Ελικώνας) είναι όμορφη, αν και υπάρχει πολύ μπόσικο χώμα. Αλλά είναι ωραία»