Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πωλούνται όπως είναι… βελτιωμένα!

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλούνται όπως είναι… βελτιωμένα!

ΑΓΩΝΕΣ

Πωλούνται όπως είναι… βελτιωμένα!

ΑΓΩΝΕΣ

Η απόφαση της Hyundai να εγκαταλείψει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στη Βόρεια Αμερική, έχει συνέπειες για κάποιους αγωνιζόμενους. Ένας εξ αυτών είναι ο Ρις Μίλεν, γνωστός από τις προσπάθειες του στη θρυλική ανάβαση του Pikes Peak και σε αγώνες ράλι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που αποφάσισε να βάλει πωλητήριο σε κάποια από τα αγωνιστικά του όπλα!

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, πουλάει το περυσινό αλλά και το φετινό Hyundai Veloster με τα οποία συμμετείχε στα πρωταθλήματα Global RallyCross αλλά και τα X-Games. Από τη πρώτη πρώτου του επόμενου έτους, τα δύο αυτά οχήματα μπορούν να αποκτήσουν νέο ιδιοκτήτη αν και δεν έχει γνωστοποιηθεί το κόστος απόκτησης τους. Αμφότερα με δίλιτρους υπέρ-τροφοδοτούμενους κινητήρες και μακροσκελή λίστα ανταλλακτικών.

Κι αν θέλετε κάτι πιο… Ευρωπαϊκό, η αγωνιστική ομάδα του Μίλεν έβαλε πωλητήριο και σε ένα Hyundai Accent WRC EVO 3.5 του 2011! Αγγελίες λίγο… διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει, δεν νομίζετε;

Κι επειδή τα παραπάνω δύσκολα αφορούν κάποιο επίδοξο αγοραστή από τα μέρη μας, σας παραθέτουμε ένα βίντεο με μερικά από τα κατορθώματα του Ρις Μίλεν, έτσι για να έχετε μία ιδέα για το τι έχουν τραβήξει τα αυτοκίνητα του!
[nggallery id=1178]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement