Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πλησιάζει η ώρα του Ράλι Ακρόπολις

Ελλάδα 15:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλησιάζει η ώρα του Ράλι Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Πλησιάζει η ώρα του Ράλι Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Οι προετοιμασίες για το Ράλι Ακρόπολις 2012 έχουν κορυφωθεί, καθώς οι ώρες μετρούν πια αντίστροφα, για την εκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας που είναι ορισμένη για τη προσεχή Πέμπτη. Σε αυτό το πλαίσιο, η Οργανωτική Επιτροπή παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, παρουσία εκπροσώπων των κύριων χορηγών του αγώνα αλλά παρουσία και του Δημάρχου κ. Γιώργου Καμίνη, καθώς ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει ενεργά τον Αγώνα.

Advertisement
Advertisement

«Το Ράλι Ακρόπολις είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κρατάει μέσα στο χρόνο. Είναι ένας σκληρός και απαιτητικός αγώνας, που μας δίνει την ευκαιρία για στήριξη και προώθηση, όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και του πολιτισμού. Φέτος η εκκίνηση γίνεται στο Ζάππειο Μέγαρο. Καλούμε, όλους τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας, να αγκαλιάσουν το ιστορικό ράλι και να το κάνουν δικό τους», δήλωσε σχετικά ο Κ. Καμίνης.

Αυτή η Συνέντευξη Τύπου σήμανε και επίσημα την έναρξη της περιόδου διεξαγωγής του αγώνα, αφού ήδη το επίκεντρο του, το Λουτράκι, είναι έτοιμο να υποδεχτεί από την προσεχή Κυριακή τις ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι.