Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πίεση στον Μάσα

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πίεση στον Μάσα

ΑΓΩΝΕΣ

Πίεση στον Μάσα

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί μέχρι τώρα να απολαμβάνει στήριξης ο Μάσα αλλά η υπομονή της Ferrari δείχνει πλέον να εξαντλείται. Μετά από δύο δύσκολες σεζόν όπου ηττήθηκε κατά κράτος από τον τιμ μέιτ του, φέτος ο Βραζιλιάνος υστερεί πιο πολύ από ποτέ! Δεν είναι τυχαίο πως μετά από πέντε αγώνες, ο Μάσα έχει κερδίσει μόλις δύο βαθμούς έναντι 61 του Φερνάντο Αλόνσο που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας! Βίοι εκ διαμέτρου αντίθετοι λοιπόν για τους δύο οδηγούς της Σκουντερία.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα, στο Μαρανέλο στήριζαν τον 30χρονο, με τον μάνατζερ του, Νικολά Τόντ, γιο του πρώην αφεντικού της Ferrari και νυν προέδρου της FIA, Ζαν Τοντ, να παίζει το ρόλο του. Όμως η νέα κακή εμφάνιση στην Ισπανία έχει οδηγήσει στη αναζωπύρωση της πίεσης.

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που πλέον δεν έχουμε σενάρια ή φήμες αλλά επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας όπου καλεί τον Μάσα να βελτιωθεί άμεσα!

Αν στο Μονακό ο Μάσα απογοητεύσει ξανά, το πιθανότερο είναι να δούμε άλλον οδηγό στη θέση του στον Καναδά. Όσο για τη λίστα υποψηφίων, είναι μεγάλη: Άντριαν Σούτιλ, Πολ ντι Ρέστα, Νίκο Χούλκενμπεργκ, Ζερόμ Ντ’ Αμπρόσιο, Γιάρνο Τρούλι και άλλοι σε περίπτωση προσωρινής λύσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Ο Σέρχιο Πέρεζ φέρεται ως πιθανή μακροπρόθεσμη επένδυση ενώ για το 2013 κι όχι νωρίτερα, πολλές πιθανότητες έχει και ο Μαρκ Γουέμπερ της Red Bull.