Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ντομενικάλι: Ξέρει τι πρέπει να κάνει ο Μάσα

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ντομενικάλι: Ξέρει τι πρέπει να κάνει ο Μάσα

ΑΓΩΝΕΣ

Ντομενικάλι: Ξέρει τι πρέπει να κάνει ο Μάσα

ΑΓΩΝΕΣ

Τα συγχωροχάρτια και η γραμμή υπεράσπισης του Φελίπε Μάσα έχουν τελειώσει στο Μαρανέλο. Ο Βραζιλιάνος καλείται να αποδώσει υπέρ το δέον στα επόμενα Γκραν Πρι, πράγμα που μαρτυρούν και οι δηλώσεις του διευθυντή της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι. «Ο Φελίπε ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να βελτιώσει την απόδοση του, διότι χρειαζόμαστε την ικανότητα που έχει πίσω από το τιμόνι. Χρειαζόμαστε βαθμούς για να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη πρώτη θέση στους κατασκευαστές αλλά και για να στερήσουμε πόντους από τους αντιπάλους στο πρωτάθλημα των οδηγών. Ξέρει πως μπροστά του έχει μερικούς σημαντικούς αγώνες, τόσο ως οδηγός όσο κι ως μέλος της Ferrari», είπε ο Ιταλός.

Advertisement
Advertisement

Ο Μάσα διανύει την έβδομη σεζόν του στα κόκκινα αλλά είναι 139 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και ομόσταβλό του, Φερνάντο Αλόνσο, αγνοεί το βάθρο από το 2010 και τη χαρά της νίκης από το 2008!

Ως αποτέλεσμα, ότι και να κάνει ο Μάσα στους εναπομείναντες εννέα αγώνες, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αντικατασταθεί. Αν κι ακόμα, τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο σχετικά με το μελλοντικό οδηγικό δίδυμο των κόκκινων.

«Δεν  βιαζόμαστε να πάρουμε μία απόφαση», παραδέχθηκε ο διευθυντής της Ferrari.

Advertisement
Advertisement