Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Λορένθο: «Έκανα λάθη…»

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λορένθο: «Έκανα λάθη…»

ΑΓΩΝΕΣ

Λορένθο: «Έκανα λάθη…»

ΑΓΩΝΕΣ

Την αυτοκριτική του έκανε μετά την ολοκλήρωση του MotoGP της Ισπανίας ο Χόρχε Λορένθο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε τρίτος στην πίστα της Χερέθ ντε λα Φροντέρα, χάνοντας μία θέση στο φινάλε από τον Μαρκ Μάρκεθ της Honda. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

«Πάντα είμαι αισιόδοξος και δεν θα αλλάξω σήμερα. Το να τερματίζεις έναν αγώνα κερδίζοντας 16 πόντους, είναι πάντα θετικό. Ήμουν δεύτερος σχεδόν σε όλο τον αγώνα και έχασα τη θέση αυτή στη τελευταία στροφή, άρα δεν μπορώ να πω πως ήταν ο τέλειος αγώνας για μένα. Το τέλειο, είναι πάντα η νίκη κι αν δεν μπορείς να τερματίζεις στη δεύτερη θέση, η αμέσως καλύτερη είναι η τρίτη. Βρέθηκα για μία ακόμα φορά στο βάθρο και ήμουν πολύ κοντά στον πρώτο. Από την άλλη, είναι σαφές πως πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα μας. Έκανα δύο λάθη στον αγώνα, ένα όταν εκκίνησα πολύ άσχημα και ένα στη τελευταία στροφή όταν νόμιζα πως ο Μάρκεθ ήταν αρκετά πιο πίσω, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσω αμυντική γραμμή», παραδέχθηκε ο Λορένθο.

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, έπεσε με τη τρίτη θέση στον τρίτο αγώνα της χρονιάς, στην… τρίτη θέση της βαθμολογίας![nggallery id=2534]