Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ισοπαλία!

Ελλάδα 0:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ισοπαλία!

ΑΓΩΝΕΣ

Ισοπαλία!

ΑΓΩΝΕΣ

Ρομέν Γκροζάν και  Καμούι Κομπαγιάσι σημείωσαν τον καλύτερο χρόνο στη δεύτερη ημέρα δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Μουτζέλο, στην Ιταλία. Τόσο ο οδηγός της Lotus, όσο και εκείνος της Sauber, σταμάτησαν τα χρονόμετρα στο 1.21.603. Κάτω από το 1.22 κινήθηκαν και οι δύο Red Bull Racing, με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ να μοιράζονται την RB8. Ο πέμπτος καλύτερος χρόνος ήρθε από τη Ferrari του Φελίπε Μάσα ενώ ακολούθησαν οι δύο Scuderia Toro Rosso και η Mercedes W03 του Μίκαελ Σουμάχερ που ήταν ο πλέον… πολυάσχολος οδηγός της ημέρας, καλύπτοντας συνολικά 144 γύρους στο μήκους 5.245 μέτρων, σιρκουί της Τοσκάνης.

Advertisement
Advertisement

Τη κατάταξη συμπλήρωσαν ο Σαρλς Πικ (Marussia), ο Βιτάλι Πετρόφ (Caterham), ο δοκιμαστής της McLaren, Γκάρι Πάφετ, ο Τίμο Γκλοκ (Marussia), ο Πολ ντι Ρέστα (Force India) και ο Μπρούνο Σένα (Williams).

Σε αντίθεση με την 1η ημέρα στο Μουτζέλο, ο καιρός ήταν καλός, επιτρέποντας στις ομάδες να καλύψουν μέρος από το χαμένο έδαφος μετά τη χθεσινή κακοκαιρία. Παράλληλα, με την πίστα στεγνή, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν αυτό ακριβώς για το οποίο συμμετέχουν σε αυτό το τεστ: να αξιολογήσουν πληθώρα αεροδυναμικών και μηχανολογικών αναβαθμίσεων ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Οι δοκιμές εξέλιξης συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αύριο.

Advertisement
Advertisement