Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Θέλει ρεβάνς για πέρυσι ο Φέτελ

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει ρεβάνς για πέρυσι ο Φέτελ

ΑΓΩΝΕΣ

Θέλει ρεβάνς για πέρυσι ο Φέτελ

ΑΓΩΝΕΣ

Μετά από έξι συγκλονιστικούς αγώνες σε Αυστραλία, Ασία και Ευρώπη, αυτή την εβδομάδα ο μαγικός κόσμος της φόρμουλα 1 επισκέπτεται άλλη μία ήπειρο, με τη διεξαγωγή του Grand Prix του Καναδά. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Montreal, ένα σιρκουί που λατρεύουν όλοι οι οδηγοί. Ανάμεσα τους και ο Σεμπάστιαν Φέτελ που έχει όμως κάποια χρωστούμενα από πέρυσι! «Το Montreal είναι μία υπέροχη πόλη, με πάντα φανταστική ατμόσφαιρα. Η πίστα βρίσκεται σε ένα νησί στον ποταμό του Αγίου Λαυρεντίου κι αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους οδηγούς. Όπως και στο Albert Park στην Αυστραλία, η αγωνιστική διαδρομή αποτελείται από δημόσιους δρόμους, πράγμα που φθείρει σημαντικά τα ελαστικά. Έντονη είναι η καταπόνηση και των φρένων, πράγμα που μπορεί να μας προκαλέσει πονοκεφάλους. Πέρυσι ο αγώνας κράτησε πολλές ώρες λόγω της έντονης βροχόπτωσης αλλά είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να φιλοξενούνται αγώνες », τόνισε ο Sebastian Vettel.

Advertisement
Advertisement

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έχασε πέρυσι τη νίκη στον τελευταίο γύρο, με αποτέλεσμα να θέλει φέτος τη μεγάλη ρεβάνς, που θα τον επαναφέρει και στην κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών. Στην αντίστοιχη κατάταξη των κατασκευαστών, η Red Bull Racing απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και για να παραμείνει εκεί, χρειάζεται ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα κι από τον νικητή του Μονακό, Mark Webber!

«Το Grand Prix του Montreal είναι ανάμεσα στα πέντε καλύτερα της χρονιάς. Είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό σιρκουί που πάντα φιλοξενεί ενδιαφέροντες αγώνες – όπως και πέρυσι. Πρόκειται για μία αγωνιστική διαδρομή χαμηλών επιπέδων κάθετης δύναμης, με μεγάλες ευθείες και υψηλή τελική ταχύτητα. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αλλά πιστεύω πως το μονοθέσιο μας θα αποδίδει καλά εδώ. Λατρεύω την οδήγηση σε αυτή τη διαδρομή, είναι σαν σιρκουί πόλης και ανυπομονώ να βγούμε στην πίστα», τόνισε ο 35χρονος Αυστραλός.