Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Εκθειάζουν τον Hulkenberg στη Sauber

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκθειάζουν τον Hulkenberg στη Sauber

ΑΓΩΝΕΣ

Εκθειάζουν τον Hulkenberg στη Sauber

ΑΓΩΝΕΣ

Στην Ελβετική ομάδα είναι ενθουσιασμένοι με τον 25χρονο Γερμανό μετά την πρώτη εβδομάδα δοκιμών εξέλιξης στην πίστα της Χερέθ. Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ πήρε τον τίτλο στο GP2 το 2009 με την ART και εν συνεχεία βρέθηκε στη Williams. Παρότι δεν πήρε άσχημα το 2010 φέρνοντας μάλιστα το Βρετανικό μονοθέσιο και μια φορά στην pole position το 2011 περιορίστηκε σε ρόλο δοκιμαστή για τη Force India.

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ινδικής ομάδας συγκέντρωσε 63 βαθμούς και θα μπορούσε να είχε ανέβει στο βάθρο στη Βραζιλία αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός – τυχερός. Το ότι συγκέντρωσε 17 βαθμούς παραπάνω από το «συστημικό» Πωλ ντι Ρέστα δεν ήταν αρκετό για να τον διατηρήσει στη Force India.

Ευτυχώς για το Χούλκενμπεργκ βρέθηκε στη Sauber που φέτος θα αγωνιστεί με δυο νέους πιλότους. Ο δεύτερος είναι ο 21χρονος  Μεξικάνος Εστέμπαν Γκουτιέρεζ. Πέρυσι ήταν 3ος στο GP2 με τη Lotus GP (3 νίκες) ενώ παράλληλα διατηρούσε και ρόλο δοκιμαστή στη Sauber. Φέτος αντικατέστησε το συμπατριώτη του Σέρτζιο Πέρεζ στο κόκπιτ της C32, με τις ευλογίες των εταιρειών του επίσης Μεξικάνου και πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Κάρλος Σλιμ (TelMex, TelCel). Ο Πέρεζ φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της McLaren.
[nggallery id=1809]
Περισσότερα εδώ