Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δοκιμές Κούμπιτσα με Ford WRC

Ελλάδα 1:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές Κούμπιτσα με Ford WRC

ΑΓΩΝΕΣ

Δοκιμές Κούμπιτσα με Ford WRC

ΑΓΩΝΕΣ

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν. Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα έκανε δοκιμές με την αγωνιστική ομάδα ράλι της Ford, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta WRC. Ο άτυχος Πολωνός είδε πριν από 18 μήνες τη καριέρα του στη φόρμουλα 1 να πηγαίνει στα σκουπίδια, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα ράλι στην Ιταλία. Έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, επιδιώκοντας να ανακτήσει τη χαμένη κινητικότητα του δεξιού του χεριού ενώ ανεπιβεβαίωτα είναι ακόμα τα σενάρια που λένε πως έχει χάσει τον αντίχειρα του.

Advertisement
Advertisement

Αυτό όμως που επιβεβαιώνεται μέρα με την ημέρα, είναι πως δεν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στη φόρμουλα 1. Ίσως γι’ αυτό να αναζητά ήδη άλλες μορφές αγώνων όπου να μπορεί να συμμετέχει με αξιώσεις.

Τα ράλι θα μπορούσαν να αποτελούν επιλογή, γι’ αυτό και ο Κούμπιτσα συμμετείχε σε ένα τετραήμερο τεστ με την ομάδα της Ford. Αυτό έλαβε χώρα στη Γαλλία, παρουσία εκεί των εργοστασιακών της ομάδας, Πέτερ Σόλμπεργκ και Γιάρι Μάτι Λάτβαλα. Άλλωστε έκαναν κι εκείνοι δοκιμές, ενόψει του πρόσφατου Ράλι Γερμανίας.

Ωστόσο, δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς τα πήγε πίσω από το τιμόνι του Fiesta WRC κι αν είχε προβλήματα στη προσπάθεια ελέγχου του.
[nggallery id=378]

Advertisement
Advertisement