Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Διαψεύδει η Ferrari

Ελλάδα 19:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαψεύδει η Ferrari

ΑΓΩΝΕΣ

Διαψεύδει η Ferrari

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί με δικό της δημοσίευμα να έβαλε φωτιά στις φήμες αντικατάστασης του Φελίπε Μάσα αλλά τώρα η Ferrari προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα! Διαψεύδει λοιπόν η ιταλική ομάδα πως η παρουσία του Βραζιλιάνου στις τάξεις της κρέμεται από μία κλωστή. Όλα άρχισαν μετά από κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της Σκουντερία που ανέφερε πως ο 31χρονος πρέπει να ανακάμψει άμεσα, τονίζοντας μάλιστα την υστέρηση του στο ίδιο χρονικά σημείο σε σχέση με τις προηγούμενες δύο σεζόν – που και πάλι ήταν από μέτριες έως κακές! Συγκεκριμένα, ο Μάσα έχει μόλις 2 πόντους μετά από πέντε αγώνες, ενώ πέρυσι είχε 24 και πρόπερσι 49!

Advertisement
Advertisement

Ενώ λοιπόν κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης στέφει κι ένα διαφορετικό οδηγό ως διάδοχο του Φελίπε, μέσω… twitter ήρθε η διάψευση!

«Ήταν αστείο να διαβάζουμε στα ΜΜΕ πως το ίδιο πράγμα μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία για κάθε αναγνώστη. Αυτό που γράφτηκε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, ήταν απλά μία επανάληψη όσων είπε την Κυριακή για τον Φελίπε ο Στέφανο Ντομενικάλι (σ.σ. Διευθυντής της Ferrari)», ανάφερε η επίσημη διεύθυνση της ιταλικής ομάδας στο twitter.

Αλήθεια ή ψέματα, μένει να αποδειχθεί στην πράξη: μετά το γκραν πρι του Μονακό!

Advertisement
Advertisement