Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Γλυκόπικρη γεύση για Vettel

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γλυκόπικρη γεύση για Vettel

ΑΓΩΝΕΣ

Γλυκόπικρη γεύση για Vettel

ΑΓΩΝΕΣ

Από προβλήματα αξιοπιστίας σημαδεύτηκε η τελευταία ημέρα του Σεμπάστιαν Φέτελ πίσω από το τιμόνι της RB9 στο δεύτερο χειμερινό τεστ εξέλιξης που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Πάντως ο Γερμανός πρόλαβε να σημειώσει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο. «Είχαμε κάποια προβλήματα αξιοπιστίας και δεν καταφέραμε να καλύψουμε όσους γύρους θα θέλαμε. Όμως καλύτερα τέτοια πράγματα να συμβαίνουν τώρα, αντί να συμβούν στην Αυστραλία και τον πρώτο αγώνα. Δεν  ήταν κάτι καταστροφικό, απλά μικρά πράγματα που επηρέασαν την ημέρα μας. Σταματήσαμε κάποια στιγμή το μονοθέσιο καθώς υπήρχε μικρή πτώση στη πίεση», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Advertisement
Advertisement

O συντονιστής Red Bull Racing, Άντι Ντάμπερουμ πρόσθεσε: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε δεν ήταν πολύ σοβαρά και θα έχουμε διορθώσει τα κακώς κείμενα ενόψει της τρίτης ημέρας δοκιμών στο σιρκουί της Καταλονίας. Ξέρουμε που ήταν τα προβλήματα. Ωστόσο, είναι σαφές πως θα προτιμούσαμε να είχαμε μία ομαλή ημέρα αν και πάλι καταφέραμε να καλύψουμε μεγάλο μέρος του προγράμματός μας αλλά και να δοκιμάσουμε κάποιες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις το απόγευμα. Δεν ήταν μία ιδανική ημέρα αλλά κάναμε σχεδόν όλα όσα θέλαμε».

Το δεύτερο χειμερινό τεστ ολοκληρώθηκε για τον Φέτελ, τις επόμενες δύο ημέρες πίσω από το τιμόνι της Infiniti Red Bull Racing RB9 θα βρίσκεται ο Mark Webber.
[nggallery id=1882]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)