Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW T-Roc: Μαγνήτης το… κορμί του!

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Roc: Μαγνήτης το… κορμί του!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW T-Roc: Μαγνήτης το… κορμί του!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Γεμάτο σχεδιαστική αυτοπεποίθηση, το νέο VW T-Roc βελτιώνει ακόμα περισσότερο μία ήδη επιτυχημένη φόρμουλα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ιδιαίτερα ελκυστικό SUV που καλείται να παραμείνει το best-seller της κατηγορίας του.

Advertisement
Advertisement

Από το 2017 που παρουσιάστηκε στην αγορά, το Τ-Roc κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνει η απόλυτη έκφραση των σύγχρονων compact SUV της ευρωπαϊκής αγοράς. Ένα αυτοκίνητο με έντονη προσωπικότητα, ποιότητα ανώτερης κατηγορίας, χώρους μεγαλύτερου αυτοκινήτου και τεχνολογίες που ξεπερνούσαν τα δεδομένα του άμεσου ανταγωνισμού.

Η VW θέλησε να δώσει μία νέα ώθηση στο ήδη επιτυχημένο μοντέλο της, παρουσιάζοντας φέτος την ανανεωμένη του έκδοση. Μία ανανέωση που δεν μένει μόνο στην επιφάνεια αλλά προχωρά σε πολύ πιο ουσιαστικούς τομείς, αναβαθμίζοντας συνολικά την παρουσία του αυτοκινήτου τόσο σε ποιότητα και ανέσεις όσο και στον τεχνολογικό τομέα.

Η πρώτη εντύπωση πάντως προέρχεται από τις αισθητικές επεμβάσεις στο αμάξωμα, οι οποίες χωρίς να αλλάξουν το ήδη επιτυχημένο σχήμα του αυτοκινήτου, κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να γίνει πιο φρέσκο και ακόμα πιο ελκυστικό.

Advertisement
Advertisement

Oι τροποποιήσεις στο αμάξωμα είναι επιλεκτικές, έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι το T-Roc θα παραμείνει ένα κυρίαρχο crossover αλλά με πολύ πιο εντυπωσιακό στιλ. Οι βασικές αναλογίες του αμαξώματος παραμένουν ως είχαν, με το μακρύ μεταξόνιο, τους μικρούς προβόλους και την μεγάλη απόσταση από το έδαφος να χαρίζουν ένα ξεκάθαρο SUV χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.

Η αισθητική ταυτότητα του νέου Τ-Roc εντοπίζεται στην πολύ εντυπωσιακή μάσκα με το χρωμιωμένο πλαίσιο και τις μεταλλικές λωρίδες που προσδίδουν ένα έντονα δυναμικό στοιχείο στο αυτοκίνητο.

Advertisement

Η μακρόστενη αυτή σιλουέτα με το χρώμιο εκτείνεται από την κολόνα Α έως το πίσω μέρος στην κολόνα C, δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο και καινοτόμο στοιχείο στην εμφάνιση του T-Roc.

Advertisement

Ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι το νέο T-Roc διατίθεται σε επιπλέον 8 χρώματα και παράλληλα προσφέρεται και με μία διαφορετική οροφή σε μαύρο χρώμα, για μία πολύ όμορφη διχρωμία.

Υπάρχουν διαθέσιμες ζάντες από 17 έως και 19 ίντσες σε μαύρο χρώμα, ενώ δεκάδες είναι οι δυνατότητες εξατομίκευσης του κάθε οχήματος ανάλογα με τις επιθυμίες και το γούστο του αγοραστή.

Advertisement

Το νέο T-Roc είναι εξοπλισμένο με LED φωτιστικά σώματα ως στάνταρ εξοπλισμό, με ενσωματωμένα τα φλας και τα φώτα ημέρα. Υπάρχει επίσης το σύστημα φωτιστικών σωμάτων LED Plus για τις εκδόσεις Style και πάνω, τα οποία περιλαμβάνουν φλας σε σχήμα L και εξαγωνικά φώτα ημέρας χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Το πιο σημαντικό στοιχείο του φωτιστικού εξοπλισμού του νέου T-Roc είναι το ΙQ. LIGHT -LED Matrix, τα οποία προέρχονται από τα ακριβότερα μοντέλα της εταιρίας. Αυτά χρησιμοποιούν 24 ανεξάρτητα LED, τα οποία βασίζονται σε ένα εξελιγμένο ηλεκτρονικό σύστημα έτσι ώστε να υπάρχει σωστή κατανομή της δέσμης στον δρόμο ανάλογα με την κίνηση ή τις ανάγκες του οδηγού.

Την πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμφάνιση του T-Roc ολοκληρώνουν τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία έχουν πλέον μία φιμέ μαύρη επιφάνεια που προσδίδουν μία πολύ πιο μοντέρνα αίσθηση στο αυτοκίνητο. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι νέας σχεδίασης, και περιλαμβάνουν δυναμικά φλας και γραφικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο T-Roc Cabriolet (+τιμές)
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW T-Roc
To Volkswagen T-Roc από… ψηλά (video)