Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σχεδιαστικός έρωτας και τεχνολογική αγάπη για το VW T-Roc

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σχεδιαστικός έρωτας και τεχνολογική αγάπη για το VW T-Roc

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σχεδιαστικός έρωτας και τεχνολογική αγάπη για το VW T-Roc

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το ανανεωμένο Volkswagen T-Roc παραμένει ο κυρίαρχος της κατηγορίας του, έχοντας πλέον εκσυγχρονιστεί σε εμφάνιση και με πλήρη ενημέρωση στα πιο σύγχρονα συστήματα τεχνολογίας για την ασφάλεια και τη διασύνδεση.

Advertisement
Advertisement

Υπήρξε ένα από τα μοντέλα που σηματοδότησαν την στροφή της VW προς τα compact SUV, όντας ένα μοντέλο που από το 2017 που παρουσιάστηκε καταφέρνει να κυριαρχεί στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές.

Είναι ενδεικτικό ότι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να σπάσει το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων, με τα 650.000 από αυτά να είναι στην Ευρώπη. Ενώ είναι παράλληλα και το best-seller της εταιρίας σε μεγάλες αγορές του πλανήτη.

Η VW διαθέτει και στην χώρα μας το ανανεωμένο T-Roc, το οποίο διαθέτει πλέον ένα πιο σύγχρονο σχεδιαστικό στίγμα, με αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής μαζί με μοναδικό για την κατηγορία εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Οι αισθητικές αλλαγές στο αμάξωμα εστιάζονται στους νέους προβολείς LED, οι οποίοι προαιρετικά μπορούν να συνδυαστούν με το σύστημα ΙQ. LIGHT και προβολείς LED Matrix. Παράλληλα, υπάρχει μία φωτιζόμενη λωρίδα στην μάσκα του ψυγείο ενώ πίσω διατίθενται δυναμικά φλας.

Το νέο T-Roc διατίθεται σε πολλά νέα και μοντέρνα χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν σε πολύ όμορφες διχρωμίες με την οροφή. Ενώ την δική τους σπορ πινελιά βάζουν οι νέας σχεδίασης ζάντες με διαστάσεις από 17 έως και 19 ίντσες, οι οποίες τονίζουν ακόμα περισσότερο το ξεχωριστό στιλ αλλά και τον δυναμισμό του T-Roc.

Advertisement

Στο σαλόνι κυριαρχεί και πάλι η αίσθηση ποιότητας και premium ανέσεων της VW, η οποία έχει αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο χάρη στα πιο ποιοτικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί. Οι επιβάτες εξακολουθούν να απολαμβάνουν κορυφαίους χώρους, ενώ τεράστιο είναι και το πορτμπαγκάζ με χωρητικότητα από 445 έως και 1.290 λίτρα.

Advertisement

Στη νέα γενιά έχει ξανασχεδιαστεί το ταμπλό, με σύστημα πολυμέσων τρίτης γενιάς Modular Infontainment Toolkit. Η νέα οθόνη πολυμέσων είναι τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό και θυμίζει tablet. Νέος είναι και ο πίνακας για τον έλεγχο του κλιματισμού που γίνεται με διακόπτες αφής.

Το μέγεθος της οθόνης για το σύστημα πολυμέσων μπορεί να φθάσει έως και τις 9,2 ίντσες, ενώ διατίθεται και το νέο προαιρετικό Digital Cockpit Pro με μεγαλύτερη οθόνη και πρόσθετες λειτουργίες. Κορυφαίες είναι και οι δυνατότητες για την ψηφιακή διασύνδεση των συσκευών των επιβατών ενώ υπάρχει διαθέσιμος και φωνητικός έλεγχος των λειτουργιών του αυτοκινήτου.

Advertisement

Το ανανεωμένο Τ-Roc διατίθεται με ένα κορυφαίο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων το Front Assist και Lane Assist, το IQ.DRIVE Travel Assist και το προγνωστικό Predictive Cruise Control ACC, το Park Assist και πολλά ακόμα.

Το νέο T-Roc προσφέρεται με επιλογή από τρεις βενζινοκινητήρες και έναν πετρελαιοκινητήρα, που συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7-σχέσεων.

Η γκάμα των βενζινοκινητήρων άμεσου ψεκασμού περιλαμβάνει έναν τρικύλινδρο κινητήρα TSI 1,0 λίτρου με μέγιστη ισχύ 110 PS (81 kW), καθώς και δύο τετρακύλινδρους, τον 1.5 TSI με 150 PS (110 kW) και τον 2.0 TSI με 190 PS (140 kW). Την γκάμα συμπληρώνει ο τετρακύλινδρος TDI 2,0 λίτρων με ισχύ 150 PS (110 kW), ο οποίος διατίθεται και με τετρακίνηση 4MOTION.

Στην χώρα μας διατίθεται σε τρεις εκδόσεις Life, Style και R-Line με την τελευταία να έχει ένα πολύ ιδιαίτερο σπορ πακέτο σχεδιασμού και εξοπλισμού με έντονο το μαύρο στοιχείο στην διακόσμηση του αμαξώματος αλλά και πιο σπορ αναφορές στο σαλόνι.

Οι τιμές του νέου Τ-Roc ξεκινούν στην Ελλάδα από 24.300 ευρώ, κάτι που εξασφαλίζει ότι το compact SUV της VW θα παραμείνει και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην κατηγορία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW T-Roc, SUV με αυτοπεποίθηση (+video)
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW T-Roc
Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο VW T-Roc