Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW T-Cross: Κορυφαίο σε ασφάλεια στην κατηγορία του

Ελλάδα 17:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW T-Cross: Κορυφαίο σε ασφάλεια στην κατηγορία του

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW T-Cross: Κορυφαίο σε ασφάλεια στην κατηγορία του

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το ολοκαίνουργιο T-Cross, είναι ένα compact SUV, με πολύπλευρο, πρακτικό, σύγχρονο χαρακτήρα και ultra μοντέρνο design, που συμπληρώνει ιδανικά τη γκάμα των SUV της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Το T-Cross εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας που προέρχονται από μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών αναδεικνύοντάς το ως το ασφαλέστερο SUV της κατηγορίας του. Το στιβαρό πλαίσιο διασφαλίζει πολύ υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας με τα συστήματα υποβοήθησης να λειτουργούν συμπληρωματικά των ζωνών ασφαλείας και των αερόσακων και να μειώνουν δραματικά την επικινδυνότητα μιας σύγκρουσης. Παράλληλα τα συστήματα υποβοήθησης βελτιώνουν τόσο την οδηγική εμπειρία του οδηγού όσο και την άνεση των επιβατών.

Στο βασικό εξοπλισμό του περιλαμβάνονται το σύστημα παρακολούθησης περιβάλλοντος χώρου (Front Assist) με λειτουργία αναγνώρισης πεζών (Pedestrian Monitoring) και ποδηλάτων με αυτόνομη πέδηση (City Emergency Brake), η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist), η κλήση έκτακτης ανάγκης,  η υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμους με κλίση (Hill Start Assist).

Advertisement
Advertisement

Ακόμα, το σύστημα προστασίας επιβατών (σε κρίσιμες καταστάσεις προεντείνει τις ζώνες ασφαλείας, αυξάνει την πίεση των φρένων και αφήνει ένα μικρό κενό στα παράθυρα και στην ηλιοροφή), το σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου (Blind Spot Detection), η αναγνώριση κόπωσης οδηγού (Driver Alert System), το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων, και το πλήρως αυτοματοποιημένο cruise control.

Επιπλέον αυτών, αξίζει να αναφερθούν το Hill Start Assist (υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφορικό δρόμο) και το Adaptive Cruise Control που ρυθμίζει την απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με την επιθυμητή ταχύτητα, για πιο άνετη οδήγηση.

Advertisement

Τέλος, το προαιρετικό Light Assist ρυθμίζει και εναλλάσσει αυτόματα τα μεγάλα φώτα (η γνωστή μεγάλη «σκάλα») των προβολέων ανάλογα με την κίνηση στους δρόμους.

Advertisement