Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo με τεχνολογίες IQ Drive και Multi Collision Brake

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Polo με τεχνολογίες IQ Drive και Multi Collision Brake

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo με τεχνολογίες IQ Drive και Multi Collision Brake

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σε μία εποχή όπου οι τεχνολογίες ασφαλείας στα οχήματα της καθημερινότητά μας έχουν ανέβει επίπεδα, το νέο Volkswagen κάνει τη διαφορά!

Advertisement
Advertisement

Στην έκτη του πλέον γενικά, το δημοφιλές μοντέλο της γερμανικής μάρκας είναι πιο προηγμένο από ποτέ σε αυτόν τον τομέα, αποτελώντας πλέον αναμφίβολα συνώνυμο της ασφάλειας!

Και παράλληλα, δείχνει το δρόμο στην κατηγορία του καθώς υπό την ομπρέλα του IQ DRIVE, ενσωματώνει τεχνολογίες ασφαλείας που μέχρι πρότινος βλέπαμε σε οχήματα μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως οι LED προβολείς και τα συστήματα ασφαλείας Front Assist, Blind Spot Monitor, ACC με Stop & Go και Multi-collision Brake System.

Λίγα παραπάνω λόγια για το τελευταίοι εξ αυτών, καθώς είναι ιδιαίτερης σημασίας. Κι αυτό διότι σύμφωνα με μελέτες, περίπου ένα στα τέσσερα ατυχήματα που καταλήγουν σε τραυματισμούς οφείλονται σε πολλαπλές συγκρούσεις. Κι εδώ έρχεται το Multi-collision Brake (Σύστημα Αποφυγής Πολλαπλών Συγκρούσεων) για να βοηθήσει στην αποφυγή δευτερευόντων συγκρούσεων ή τουλάχιστον στη μείωση της σφοδρότητάς τους.

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε όμως πως λειτουργεί. Μετά από μια αρχική σύγκρουση, το εν λόγω ηλεκτρονικό σύστημα ξεκινά αυτόματα μια διαδικασία πέδησης – μέσα στα όρια του συστήματος – ακόμη και πριν μπορέσει να αντιδράσει ο οδηγός. Αυτό μπορεί να μειώσει τη σοβαρότητα του ατυχήματος και να αποτρέψει δευτερεύουσες συγκρούσεις.

Το νέο Volkswagen Polo πέτυχε την ανώτατη διάκριση στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP και αξιολογήθηκε με 5 αστέρια για την ασφάλεια που προσφέρει. Διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ.

Advertisement

Με τέτοιες τεχνολογικές λύσεις και ηλεκτρονικούς φύλακες-αγγέλους, στο βασικό κιόλας εξοπλισμό, πως να μην επιλέξεις τη νέα γενιά του γερμανικού μοντέλου ως το επόμενό σου αυτοκίνητο;

Advertisement