Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo με σύστημα Pre-Crash

Ελλάδα 8:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Polo με σύστημα Pre-Crash

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo με σύστημα Pre-Crash

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παραδοσιακά η Volkswagen αποτελεί πρωτοπόρο σε συστήματα καινοτομίας και ασφάλειας – το νέο Polo δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από αυτό τον κανόνα.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, στην έκτη του γενιά, το δημοφιλές μοντέλο εξοπλίζεται με το IQ.Drive, μία «γεμάτη» τεχνολογική φαρέτρα από έξυπνα συστήματα υποβοήθησης που βοηθούν σε τομείς όπως η οδήγηση, η στάθμευση και η μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η πλειοψηφία των συστημάτων IQ.Drive περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του Polo, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε από την προνομιακή τιμή των 12.950 ευρώ.

Ανάμεσα στα συστήματα που ενσωματώνονται στην τεχνολογική ομπρέλα του γερμανικού μοντέλου είναι και στο Σύστημα Προληπτικής Προστασίας Επιβατών «Pre Crash».

Advertisement
Advertisement

Αυτό αντιδρά σε σοβαρό περιστατικό, πριν η κατάσταση γίνει πιο σοβαρή. Συγκεκριμένα, το «Pre Crash» μπορεί να αναγνωρίζει εκ των προτέρων επικίνδυνες καταστάσεις και να λαμβάνει αυτόματα προφυλάξεις.

Ποιες είναι αυτές; Οι μπροστινές ζώνες ασφαλείας μαζεύουν αστραπιαία για να σταθεροποιηθούν ο οδηγός και ο συνοδηγός. Επιπλέον, το σύστημα κλείνει τυχόν ανοιχτά πλαϊνά παράθυρα και την ηλιοροφή μέχρι να μείνει ένα μικρό διάκενο για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των αερόσακων.

Advertisement

Το γερμανικό μοντέλο πέτυχε την ανώτατη διάκριση στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP και αξιολογήθηκε με 5 αστέρια για την ασφάλεια που προσφέρει. Διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ.