Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo με MultiCollision Break

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Polo με MultiCollision Break

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo με MultiCollision Break

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To νέο Volkswagen Polo, στην έκτη του και πιο προηγμένη γενιά, αποτελεί αναμφίβολα συνώνυμο της ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

To γερμανικό μοντέλο θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία του, καθώς σε αυτό ενσωματώνονται στοιχεία που συναντώνται σε οχήματα υψηλότερης κλάσης, όπως οι προβολείς LED και τα Front Assist, Blind Spot Monitor, ACC με Stop & Go και Multi-collision Brake System.

Ας σταθούμε όμως στο τελευταίο. Βλέπετε, περίπου ένα στα τέσσερα ατυχήματα που καταλήγουν σε τραυματισμούς οφείλονται σε πολλαπλές συγκρούσεις. Κι εδώ έρχεται το Multi-collision Brake του Polo ή αν προτιμάτε το Σύστημα Αποφυγής Πολλαπλών Συγκρούσεων, για να βοηθήσει στην αποφυγή δευτερευόντων συγκρούσεων ή τουλάχιστον στη μείωση της σφοδρότητάς τους.

Μετά από μια αρχική σύγκρουση, το εν λόγω ηλεκτρονικό σύστημα ξεκινά αυτόματα μια διαδικασία πέδησης – μέσα στα όρια του συστήματος – ακόμη και πριν μπορέσει να αντιδράσει ο οδηγός. Αυτό μπορεί να μειώσει τη σοβαρότητα του ατυχήματος και να αποτρέψει δευτερεύουσες συγκρούσεις.

Advertisement
Advertisement

Το γερμανικό μοντέλο πέτυχε την ανώτατη διάκριση στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP και αξιολογήθηκε με 5 αστέρια για την ασφάλεια που προσφέρει. Διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ.

Με τέτοιες τεχνολογικές λύσεις και ηλεκτρονικούς φύλακες-αγγέλους, στο βασικό κιόλας εξοπλισμό, πως να μην επιλέξεις το Volkswagen Polo ως το επόμενό σου αυτοκίνητο;