Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo με Apple Car Play

Ελλάδα 1:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW Polo με Apple Car Play

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Polo με Apple Car Play

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H νέα γενιά του Volkswagen Polo είναι ένα μοντέλο πλήρως εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό δεν περιορίζεται στη μοντέρνα του σχεδίαση (τόσο στο… περιτύλιγμα όσο και στον εσωτερικό του κόσμο), τους αποδοτικούς αλλά συνάμα οικονομικούς κινητήρες και την πρακτικότητα. Ένα από τα γερά του χαρτιά, είναι η πλούσια τεχνολογία που φέρει.

Αυτή, πέραν των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας που εξασφαλίζουν πως θα φτάσετε στον προορισμό σας, φροντίζει ώστε οι διαδρομές σας να είναι ευχάριστες. Κι αυτό γίνεται χάρη στις πλούσιες δυνατότητες συνδεσιμότητας του γερμανικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Θέλετε να το συνδέσετε με το iPhone σας; Κανένα πρόβλημα. Η Η τελευταία γενιά του Modular Infotainment Matrix δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για τη σύνδεση του Polo με τα smartphone της Apple αφού το το App Connect ενσωματώνει το Apple CarPlay στα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας (το ίδιο συμβαίνει και με το Android Auto).

Μάλιστα, στη νέα του γενιά, το δημοφιλές μοντέλο προσφέρει τη δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης του smartphone σας! Και οι δυνατότητες του Polo δεν σταματούν εκεί αφού οι τεχνικοί της Volkswagen έχουν φροντίσει να είστε πάντα συνδεδεμένοι αφού οι mobile online υπηρεσίες Car-Net οδηγούν γερμανικό μοντέλο στη λεωφόρο της πληροφορικής!

Advertisement