Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To VW Altas στο Detroit

Ελλάδα 15:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To VW Altas στο Detroit

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To VW Altas στο Detroit

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην έκθεση του Detroit θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, το μεγαλύτερο SUV στη γκάμα της VW, το οποίο έχει την κωδική ονομασία Altas. Η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει παράλληλα και την έκδοση R-Line του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το VW Atlas τοποθετείται πάνω από το Touareg στην γκάμα της εταιρείας και θα διατίθεται αποκλειστικά με 7θέσιο αμάξωμα. Η εταιρεία αποκάλυψε το μοντέλο πριν μερικούς μήνες και αυτές τις μέρες κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ. Μετά θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις μόνο στην Αμερική, καθώς η VW δεν προτίθεται- προς το παρόν-να το διαθέσει σε άλλες αγορές. Τονίζουμε ότι το Altas θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Τσατανούγκα, στο Τενεσί των Η.Π.Α.

Στο Ντιτρόιτ η VW παρουσιάζει και την έκδοση R-Line του νέου της SUV. Σε επίπεδο εμφάνισης, προστίθενται πιο δυναμικοί προφυλακτήρες, νέες πλαϊνές ποδιές, λογότυπα «R» στη γρίλια της μάσκας και τα πλαϊνά, αλλά και 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης. Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, τόσο στην απλή έκδοση, όσο και στην R-Line, τα μοτέρ παραμένουν ίδια. Ένας 2λιτρος TSI 238 ίππων και ένας 3,5 λίτρων V6 280 ίππων, που μπορούν να επιλεγούν με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement
Advertisement