Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τι ετοίμασε η Volvo για τη Γενεύη;

Ελλάδα 0:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι ετοίμασε η Volvo για τη Γενεύη;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τι ετοίμασε η Volvo για τη Γενεύη;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πέρα από ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο – για το οποίο δεν έχουν δοθεί ακόμη λεπτομέρειες – η σουηδική μάρκα θα παρουσιάσει στην ελβετική πόλη ειδικές εκδόσεις αρκετών μοντέλων της. Έμπνευση για τη σειρά Volvo Ocean Race Edition αποτελεί ο ομώνυμος αγώνας θαλάσσης, που διεξήχθη για πρώτη φορά πριν από 40 χρόνια. Η έκδοση Ocean Race αφορά τα V40, V40 Cross Country, V60 και XC60.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα (μπλε, ασημί, μαύρο και λευκό), εξοπλίζονται με αποκλειστικές ζάντες 17 (V40 και V40 Cross Country) ή 18 ιντσών (V60 και XC60) και φέρουν το λογότυπο «Volvo Ocean Race» στα μαρσπιέ και κάτω από την πρώτη κολώνα. Η διαφοροποίηση στην καμπίνα των επιβατών αφορά τις δερμάτινες επενδύσεις τις πορτοκαλί ραφές. Η παραγωγή των μοντέλων Ocean Race Edition θα αρχίσει την άνοιξη, με τη Volvo να αναμένει περί τις 16.000 πωλήσεις φέτος και το 2015.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν στη Γενεύη και ειδικές εκδόσεις των V70 και XC70. Το μεσαίο station wagon φέρει χαμηλότερο πλαίσιο, μαύρες λεπτομέρειες και διαφορετικές ζάντες. Το crossover εμφανίζει επίσης σημεία σε μαύρο χρώμα και αποκλειστικές ζάντες. Στο εσωτερικό τους και τα δύο αυτοκίνητα έχουν μαύρο δέρμα με κρεμ ραφές, αλλά και αλουμινένια πεντάλ. Η παραγωγής τους θα αρχίσει επίσης την άνοιξη, με τις προσδοκίες να είναι για 15.000 πωλήσεις έως και το 2016.