Το Toyota Yaris GRMN θέλει να σου πει την ιστορία του (vid) | NewsAuto.gr
WebTv ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Toyota Yaris GRMN θέλει να σου πει την ιστορία του (vid)

Δεν είναι ένα απλό Toyota Yaris. Αποτελεί ότι πλησιέστερο στο World Rally Car της ιαπωνικής εταιρείας, που αντί να τρέχει στις ειδικές διαδρομές του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους. Το όνομά του είναι Yaris GRMN.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σας έχουμε ήδη παρουσιάσει τον μικρό σαμουράι των 212 αλόγων και των 25.5 kgm ροπής (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ) αλλά τι θα λέγατε να σας πει μόνος του την ιστορία του;

Η Toyota δημιούργησε ένα σύντομο video που… αφηγείται γιατί δεν μοιάζει με άλλο, πως γεννήθηκε και τι είδους τεχνολογία και τεχνογνωσία διαθέτει, μας μιλάει για τις εξαντλητικές δοκιμές του και παρουσιάζει τα χρώματά του και τις ιδιαιτερότητές του.

Είναι ένας πύραυλος τσέπης που παίρνει ώθηση από 4κύλινδρο supercharged κινητήρα χωρητικότητας 1.8 lt και θα παραχθεί σε μόλις 400 κομμάτια, με την τιμή απόκτησης να ορίζεται στη Γερμανία στα 29.900 ευρώ.

Δείτε γιατί θα ευχόσασταν να ήσασταν ένας εκ των λίγων και τυχερών ιδιοκτητών του σπορ σε κάθε του γωνία ιαπωνικού μοντέλου, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Log In or Create an account