Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota: Να γιατί ξεχωρίζει η υβριδική γκάμα της εταιρείας +(vid)

Ελλάδα 21:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota: Να γιατί ξεχωρίζει η υβριδική γκάμα της εταιρείας +(vid)

ΝΕΑ

Toyota: Να γιατί ξεχωρίζει η υβριδική γκάμα της εταιρείας +(vid)

ΝΕΑ

Περισσότεροι από 12 εκατομμύρια οδηγοί ανά τον κόσμο έχουν επιλέξει υβριδικά αυτοκίνητα Toyota, απολαμβάνοντας ήδη τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της κορυφαίας τεχνολογίας Toyota Hybrid: μηδενική κατανάλωση για το 40% της διαδρομής, χαμηλότερο κόστος συντήρησης και μια μοναδική οδηγική εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota είχε ήδη μπει στον εικοστό πρώτο αιώνα από το 1997, όταν το Toyota Prius βγήκε στους δρόμους ανακοινώνοντας τη νέα εποχή της οδήγησης. Σήμερα η Toyota διαθέτει στη γκάμα της 5 υβριδικά μοντέλα. Αν όμως δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτή την τεχνολογία, έχουμε απάντηση σε κάθε σας ερώτημα.

ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Διπλή δύναμη με δύο κινητήρες

Ένας κινητήρας βενζίνης και ένας ηλεκτροκινητήρας, μια μοναδική ισορροπία δύναμης και οικονομίας. Συνεργάζονται αρμονικά, χάρη στο υβριδικό σύστημα της ιαπωνικής μάρκας, που εκμεταλλεύεται πλήρως τη δύναμη και των δύο. Προσαρμόζονται άψογα στις συνθήκες που απαιτεί ο δρόμος και το στιλ οδήγησης. Διπλή δύναμη. Διπλή απόδοση.

Παράγει τη δική του ενέργεια

Απολαμβάνεται τη δυναμική οδήγηση ενός Toyota Hybrid, κάνοντας οικονομία ακόμα και ενώ φρενάρετε! Πώς γίνεται αυτό; Η ενέργεια που παράγεται δε χάνεται, όπως σε κάθε άλλο αυτοκίνητο, και η μπαταρία του ηλεκτροκινητήρα φορτίζει συνεχώς, ακόμα και κατά την πέδηση (φρενάρισμα)! Έτσι, αυτή η ενέργεια αποθηκεύεται και μετατρέπεται σε κίνηση αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα, ενώ οδηγείτε!

Advertisement
Advertisement

2017-prius-plug-in-hybrid-tech-03-640

Απλότητα και εργονομία

Η τεχνολογία Toyota Hybrid προσφέρει σε κάθε οδηγό μια μοναδική αίσθηση άνεσης, πρακτικότητας και ασφάλειας. Το αυτόνομο σύστημα Toyota Hybrid διαχειρίζεται από μόνο του τις αλλαγές και τις μεταβάσεις, χωρίς την παρέμβαση του οδηγού. Η οδήγηση απλοποιείται ακόμα περισσότερο με το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο e-CVT, ενισχύοντας την αίσθηση της απόλυτης ομαλότητας. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος ανάλογα με τις απαιτήσεις της διαδρομής:
– EV Mode για κίνηση αποκλειστικά ηλεκτρικά
– ECO Mode για ακόμα περισσότερη οικονομία
– POWER Mode για άμεση δύναμη όταν επιλέγετε πιο δυναμικό στιλ οδήγησης.

DSC_3625 (00000) 640

Advertisement

Αυτόματο κιβώτιο eCVT

Η υβριδική τεχνολογία Toyota χρησιμοποιεί το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων e-CVT, το μέλλον στα κιβώτια ταχυτήτων. Για μοναδική μετάδοση, ομαλή επιτάχυνση, ασφάλεια και εκπληκτική απόδοση δύναμης. Χωρίς τον περιορισμό συγκεκριμένων ταχυτήτων, ο κινητήρας αποδίδει το μέγιστο, οι τροχοί ανταποκρίνονται άμεσα, χαρίζοντας βελούδινη επιτάχυνση στην οδήγησή σας ώστε να την απολαμβάνετε καθημερινά.

Toyota-Prius_Plug-in_Hybrid-2017-a640

Advertisement

Δε χρειάζεται φόρτιση

Το ευφυές υβριδικό σύστημα της ιαπωνικής μάρκας, σε αντίθεση με άλλα συμβατικά (υβριδικά) συστήματα, παράγει τη δική του ενέργεια. Με το φρενάρισμα, η θερμότητα που εκλύεται, αιχμαλωτίζεται αυτόματα και μεταφέρεται από το σύστημα Toyota Hybrid στην μπαταρία με αποτέλεσμα να τη φορτίζει ενώ κινείστε! Χωρίς πρίζες! Χωρίς φόρτιση από εξωτερική πηγή!

Δείτε τα παραπάνω στο κατατοπιστικό video που ακολουθεί…

Advertisement

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μηδενική κατανάλωση μέχρι και στο 40% της καθημερινής διαδρομής

Τόσο κατά την εκκίνηση, όσο και σε χαμηλές – μεσαίες ταχύτητες, ένα Toyota Hybrid χρησιμοποιεί αποκλειστικά την αποθηκευμένη ενέργεια του ηλεκτροκινητήρα. Έτσι, ο βενζινοκινητήρας συμμετέχει μόνο όταν χρειάζεται, σε αντίθεση με τα συμβατικά αυτοκίνητα όπου λειτουργεί διαρκώς, καταναλώνοντας καύσιμο. To αποτέλεσμα για εσάς; Ασύγκριτη οικονομία, αφού η κατανάλωση μηδενίζεται σε μεγάλο ποσοστό της διαδρομής σας.

Λιγότερα μηχανικά μέρη – μικρότερες ανάγκες συντήρησης

Το υβριδικό Τοyota διαθέτει λιγότερα μηχανικά μέρη από ένα συμβατικό αυτοκίνητο, ενώ αποτελεί πρότυπο διάρκειας ζωής και οικονομίας στη συντήρηση:
– Δεν έχει εναλλάκτη ή μίζα χάρη στον ηλεκτροκινητήρα
– Το σύστημα μετάδοσης e-CVT δεν περιέχει υλικό τριβής (δίσκο πλατώ)
– Τα τακάκια φρένων καταπονούνται λιγότερο
– Τα υβριδικά μέρη δεν απαιτούν καμία συντήρηση, όπως και το κιβώτιο ταχυτήτων

maxresdefault640

Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας

Με χαμηλές εκπομπές ρύπων από 70 g/km, το Toyota Hybrid εκπληρώνει ήδη τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουν τεθεί στην Ευρώπη για το 2020. Έτσι εξασφαλίζει καλύτερο μέλλον για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ανταγωνιστικές τιμές – Full standard εξοπλισμός

Tα Toyota Hybrid είναι πιο προσιτά από ποτέ, με τιμές τόσο ασυναγώνιστες, όσο και το επίπεδο του εξοπλισμού που διαθέτουν. Standard στον εξοπλισμό διατίθενται το αυτόματο κιβώτιο e-CVT, το Προηγμένο Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας Toyota Safety Sense (TSS) καθώς και ο κλιματισμός, με εφαλτήριο για την υβριδική γκάμα της μάρκας τα 15.815€.

YARIS-HYBRID640

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Όταν το πρώτο Toyota Hybrid μπήκε στη μαζική παραγωγή, έφερε επανάσταση. Σχεδόν 20 χρόνια μετά εξακολουθεί να καινοτομεί και η τεχνολογία του να αποτελεί μια διαρκή επανάσταση και μια πρωτοποριακή ιδέα στην πράξη.

Αποδεδειγμένη αξιοπιστία – TÜV Report 2016

Η Toyota είναι η πιο αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτων και ο μεγάλος νικητής, βάσει της γερμανικής έκθεσης TUV 2016. Τα Prius και Auris κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις στα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα, στην κατάταξη όλης της αγοράς σήμερα. To Prius παρουσιάζει το χαμηλότερο ποσοστό βλαβών σε σχέση με τα χιλιόμετρα.

toyota-hybrid-most-still-on-road-a640short

Το 90% των Toyota Hybrid ακόμα κυκλοφορούν!

Το 1997, πρώτη η Ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε την πρωτοποριακή αποκλειστική υβριδική τεχνολογία. Από τότε, το 90% όλων των υβριδικών μοντέλων από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου που έχουν πουληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι ακόμα σε χρήση. Αυτό επιβεβαιώνει την απίστευτη αντοχή τους και την ασύγκριτη αξιοπιστία τους!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ HYBRID

Αθόρυβη λειτουργία και ομαλή κίνηση

Το αυτόματο κιβώτιο e-CVT του Toyota Hybrid είναι το μέλλον στα κιβώτια ταχυτήτων. Η κίνηση είναι αδιάκοπη, αθόρυβη και ομαλή στις αλλαγές, χαρίζοντάς σας μια απίστευτα ήρεμη εμπειρία οδήγησης

Ομαλή και άμεση επιτάχυνση από δύο πηγές ενέργειας

Ένα πλήρως υβριδικό σύστημα που συνδυάζει τη λειτουργία δύο ισχυρών κινητήρων, ενός κινητήρα βενζίνης και ενός ηλεκτροκινητήρα, με μόνιμη αποστολή τη λειτουργία του αυτοκινήτου σε χαμηλές στροφές.

Toyota-Yaris_Hybrid-2013-b640tall

Απλότητα και εργονομία στη χρήση

H αίσθηση μέσα σε ένα Toyota Hybrid είναι πραγματικά μοναδική, λόγω της απλότητας της χρήσης του, της εργονομίας και της μοναδικής ποιότητας του εσωτερικού του. Με άμεση και πλήρη ανταπόκριση των κινητήρων στις επιθυμίες σας, απολαμβάνετε οδήγηση ομαλή και σταθερή. Ασύγκριτη αίσθηση.

Driving Modes για κάθε στυλ οδήγησης

Το Toyota Hybrid δίνει την επιλογή στον οδηγό να διαλέξει το στυλ οδήγησης και κατανάλωσης που επιθυμεί. Το EV Mode επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινηθεί αποκλειστικά ηλεκτρικά, για παράδειγμα μέσα σε ένα κλειστό parking. Το ECO Mode συμβάλλει στη μεγαλύτερη μείωση της κατανάλωσης, εξομαλύνοντας την απότομη επιτάχυνση. Τέλος, το Power Mode συντελεί στην πιο άμεση επιτάχυνση για πιο δυναμικό στυλ οδήγησης εκτός πόλης.

Toyota-Yaris_Hybrid-2013-a640

Υπάρχει ένα Hybrid για τον καθένα

Η εξαιρετική γκάμα υβριδικών οχημάτων της Toyota ταιριάζει σε κάθε τρόπο και στυλ ζωής! Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα Yaris, Auris, Prius ή ένα Hybrid RAV4, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.