Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To video λανσαρίσματος του νέου SEAT Leon!

Ελλάδα 6:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To video λανσαρίσματος του νέου SEAT Leon!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To video λανσαρίσματος του νέου SEAT Leon!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H SEAT αποκάλυψε με κάθε επισημότητα τη νέα, τέταρτη κατά σειρά γενιά του Leon!

Advertisement
Advertisement

Και προτού αυτό βγει στη σκηνή του Μαρτορέλ όπου έγινε η παγκόσμια παρουσίαση με το NewsAuto να δίνει το «παρών», προβλήθηκε το video λανσαρίσματος το οποίο σας παραθέτουμε.

Το σλόγκαν του ήταν «Μεγαλωμένο στο φως» και η παραπομπή σαφής. Καθώς το νέο SEAT Leon επεκτείνει τα όρια των δυνατοτήτων στην κατηγορία του, με το φάσμα των τεχνολογιών φωτισμού που είναι ενσωματωμένες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του οχήματος.

Το ψυχρό λευκό χρώμα των full LED προβολέων που φέρουν τη σχεδιαστική υπογραφή της μάρκας, προσφέρει απαράμιλλη φωτεινότητα ενώ ενσωματώνει όλες τις σημαντικές οδηγικά λειτουργίες: αυτόματη χαμηλή και μακριά δέσμη φώτων, φώτα ημέρας και δυναμικοί δείκτες πορείας. Οι πλευρικοί καθρέφτες του οχήματος περιλαμβάνουν ενσωματωμένους δείκτες LED και οι εκδόσεις με full LED εξοπλισμό περιλαμβάνουν φώτα καλωσορίσματος με προβολή της λέξης Hola στο έδαφος καθώς ενεργοποιείται το όχημα. Το νέο Leon περιλαμβάνει επίσης δυναμικούς δείκτες πορείας LED που καθιστούν σαφέστερη και επομένως ασφαλέστερη την αλλαγή κατεύθυνσης του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενσωματώνονται σε ένα σύντομο, γεμάτο ρυθμό video, με το οποίος μας συστήθηκε το νέο Leon. Δείτε το πατώντας play!

Διαβάστε τα πάντα για το νέο Leon πατώντας εδώ.