Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Tο πληρέστερο μικρό μοντέλο με 12.950 ευρώ

Ελλάδα 8:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο πληρέστερο μικρό μοντέλο με 12.950 ευρώ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Tο πληρέστερο μικρό μοντέλο με 12.950 ευρώ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο Volkswagen Polo, ένα παγκόσμιο best seller και από τα δημοφιλέστερα μικρά στην Ελλάδα, προσφέρεται από την ελληνική αντιπροσωπεία σε μία νέα χαμηλότερη και άκρως δελεαστική τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να αντισταθείτε;

Advertisement
Advertisement

 

Έχοντας κερδίσει δεκάδες βραβεία και έχοντας μπει στις καρδιές περισσότερων από 17.000.000 οδηγών, από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή του, το Volkswagen Polo αποτελεί δικαίως ένα από τα παγκόσμια best sellers της γερμανικής εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Η 6η γενιά του Polo βρίσκεται κοντά μας πιο προηγμένη, ώριμη και εντυπωσιακή από ποτέ και η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το μικρό best seller με μία χαμηλότερη και άκρως δελεαστική τιμή που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς και το κάνει πιο προσιτό από ποτέ.

Συγκεκριμένα το Polo προσφέρεται στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Trendline, με τον δυνατό και οικονομικό κινητήρα 1.0 MPI EVO των 80 ίππων, με προτεινόμενη τιμή λιανικής μόλις 12.950 ευρώ!

Advertisement

Ο προηγμένος «χιλιάρης» βενζινοκινητήρας της συγκεκριμένης έκδοσης ανήκει στην κατηγορία κινητήρων EVO, της Volkswagen και προσφέρει για πρώτη φορά στο Polo τεχνολογία που έχει παρουσιάσει η μάρκα σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτό τον κινητήρα είναι η «σπιρτάδα» και οι καλύτερες επιδόσεις που συνδυάζονται με μειωμένες εκπομπές ρύπων και ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση. Ο κινητήρας αποδίδει 80 ίππους και μέγιστη ροπή 95 Nm στις στις 6.200 σ.α.λ. και 3.000 σ.α.λ. αντίστοιχα, τη στιγμή που η μέση κατανάλωσή ανέρχεται σε μόλις 4,8 λ./100χλμ.

Advertisement

To νέο Polo, στην έκδοση Trendline έρχεται πολύ πλούσια εξοπλισμένο, προσφέροντας κορυφαία επίπεδα ασφάλειας αλλά και άνεσης, σε οδηγό και επιβάτες. Ανάμεσα στα στοιχεία εξοπλισμού, το Polo διαθέτει:

-Ηλεκτρικό Πακέτο
-Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος
-Κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό
-Air condition
-Σύστημα πολυμέσων και ψυχαγωγίας “Composition Colour” που περιλαμβάνει ραδιόφωνο και φέρει έγχρωμη οθόνη αφής 6,5”, υπολογιστή ταξιδιού PLUS
-Volkswagen Connect ώστε οδηγός και επιβάτες να απολαμβάνουν μόνιμη, κορυφαία συνδεσιμότητα
-Πακέτο καπνιστή: αποσπώμενο σταχτοδοχείο και αναπτήρας

Advertisement

-Περιοριστής ταχύτητας
-Πολυλειτουργικό τιμόνι
-Προβολείς αλογόνου

-Fatigue Detection – Σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού
-Front Assist (Σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με
-City Emergency Braking (Σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης)
-Hill Start Assist (Σύστημα υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα)
-Εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων και λειτουργία Leaving & Coming Home
-Multi Collision Brake. Το εν λόγω σύστημα ασφάλειας κάνει το Polo το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του που το φέρει στον εξοπλισμό του από την βασική έκδοση.

-Διακοσμητικές επενδύσεις “Deep Black” σε ταμπλό, κεντρική κονσόλα και εμπρός πόρτες
-Εξωτερικοί καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος
-Επένδυση καθισμάτων σε ύφασμα “Basket”
-Πίσω σκούρα φωτιστικά σώματα

-Σύστημα ESP με ABS, ASR, MSR, EDL και λειτουργία σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου
-Σύστημα Start-Stop με σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση
-Σύστημα ένδειξης χαμηλής πίεσης ελαστικών
-Αερόσακος οδηγού και συνοδηγού
-Σύστημα αερόσακων εμπρός – πίσω επιβατών με εμπρός πλευρικούς αερόσακους
-Σύστημα επιτήρησης πεζών

Η 6η γενιά του Polo, με τον κινητήρα 1.0 MPI EVO 80PS και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, στην έκδοση Trendline, θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 12.950 ευρώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό αυτοκινήτων.

Η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει παράλληλα και δυνατότητα χρηματοδότησης με το πρόγραμμα Volkswagen 4all και μηνιαία δόση 143 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο VW Polo και την προσφορά την ασυναγώνιστη τιμή του στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της Kosmocar-Volkswagen ή στην επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας.