Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το μελλοντικό μεσαίο crossover της Lexus

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μελλοντικό μεσαίο crossover της Lexus

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το μελλοντικό μεσαίο crossover της Lexus

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Όπως είχαμε προαναγγείλει  από τις 9 Ιουνίου, η Lexus ετοίμασε ένα πρωτότυπο crossover από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος μοντέλων όπως το Audi Q3 και η BMW X1. Το LF-NX θα κάνει πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη και προκαλεί με την εμφάνισή του, όντας μυώδες, με φουσκωμένα φτερά, ακμές σε όλο το αμάξωμα, τεράστια εμπρός μάσκα και φουτουριστικά φώτα.

Advertisement
Advertisement

Η Lexus εξοπλίζει το crossover με εξελιγμένη έκδοση του υβριδικού της συστήματος, προσαρμοσμένη στις ανάγκες ενός SUV επιδόσεων. Δεν έδωσε πάντως περισσότερες λεπτομέρειες για ποιον κινητήρα εσωτερικής καύσης και ποιο ηλεκτρικό μοτέρ επέλεξε. Θα ποντάραμε πάντως στον 2.5 βενζίνης και τον ηλεκτροκινητήρα του IS 300h. Πιθανότερο όνομα για το αυτοκίνητο παραγωγής φέρεται να είναι το ΝΧ.

Στην καμπίνα των επιβατών τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην κεντρική κονσόλα. Η μεγάλη οθόνη και οι διακόπτες αφής γίνονται «ένα», παρουσιάζοντας μας μία εικόνα από το μέλλον. Ο μπλε φωτισμός (όπως και στον πίνακα οργάνων) δημιουργεί όμορφη αντίθεση με τις δερμάτινες επενδύσεις του ταμπλό και των καθισμάτων, σε διχρωμία μαύρου-πορτοκαλί.[nggallery id=2951]