Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Tiguan: To κορυφαίο diesel με 240 άλογα

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Tiguan: To κορυφαίο diesel με 240 άλογα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

VW Tiguan: To κορυφαίο diesel με 240 άλογα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Volkswagen Tiguan αποτελεί μία από τις πιο πλήρεις επιλογές στην κατηγορία των SUV κι όχι άδικα.

Advertisement
Advertisement

Γεμάτο τεχνολογία, ανέσεις και συστήματα ασφαλείας, πολυτελές, ποιοτικό και με σύγχρονο design, προσφέρεται σε τέσσερα διαφορετικά πακέτα εξοπλισμού προσαρμοσμένα στα δικά σας θέλω και ανάγκες αλλά και με πολλές επιλογές σε κινητήρια σύνολα.

Βενζίνης αλλά και πετρελαίου, με εφαλτήριο τα 115 PS και ταβάνι τα 240, με την κορυφαία σε απόδοση επιλογή στη γκάμα του Tiguan να είναι το 2.0 BiTDI 240PS 4Motion DSG7!

Πρόκειται για την ιδανική επιλογή στη γκάμα του δημοφιλούς γερμανικού SUV για όσους θέλουν περίσσια δύναμη και υψηλή ροπή σε κάθε διαδρομή. Με 240 άλογα κάτω από το καπό, αν μη τι άλλο αυτή η έκδοση καλύπτει κάθε επιθυμία!

Advertisement
Advertisement

Πέραν της προαναφερθείσας ισχύος, ο ισχυρότερος diesel κινητήρας του Tiguan προσφέρει ροπή της τάξης των 51 κιλών, που μάλιστα είναι διαθέσιμα από τις 1750 στροφές ανά λεπτό.

Σε ότι αφορά στις επιδόσεις, απαιτούνται μόλις 6.3 δευτερόλεπτα για να πιάσει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα από στάση. Όχι κι άσχημα για SUV, δεν συμφωνείτε;

Advertisement

Ο εν λόγω κινητήρας, όπως όλοι οι TDI της γερμανικής μάρκας, διαθέτει σύστημα common rail άμεσου ψεκασμού και έτσι προσφέρει εκτός από την εξαιρετική ροπή, χαμηλά επίπεδα θορύβου και χαμηλή κατανάλωση σε σχέση με τις επιδόσεις. Εργοστασιακά και βάση WLTP, αυτή (περιο)ορίζεται στα 8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Advertisement

Ο συγκεκριμένος κινητήρας συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG και το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION που χρησιμοποιεί ένα πολύδισκο συμπλέκτη Haldex πέμπτης γενιάς και έχει αυτόματη λειτουργία για κάθε τερέν: άσφαλτο, χώμα και χιόνι.

Διαθέσιμο στην έκδοση εξοπλισμού Exclusive, το Volkswagen 2.0 BiTDI 240PS 4Motion DSG7 διαθέτει και υπέρ-πλήρη τεχνολογική φαρέτρα περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων: Lane Assist και Front Assist µε City Emergency Braking, ενεργό cruise control, έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών με Navigation και κάμερα οπισθιπορείας, προβολείς LED, τριζωνικό κλιματισμό κ.α.

Το Volkswagen Tiguan 2.0 Bi-TDI 4Motion μπορεί να γίνει δικό σας έναντι 51.200 ευρώ.

Advertisement