Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Κατάρ είναι εδώ και… τρομάζει!

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Κατάρ είναι εδώ και… τρομάζει!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Κατάρ είναι εδώ και… τρομάζει!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μπορεί να έχει μετοχές στο γκρουπ της Volkswagen και ιδιαίτερα στην Porsche -την οποία οι Καταριανοί υπεραγαπούν- δε σημαίνει όμως αυτό οτι δε θα κάνουν το επόμενο αυτόνομα βήμα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

Το Elibriea Equvallas είναι έτοιμο προς παραγωγή. Πρόκειται για ένα… δραματικό supercar που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει και το επόμενο batmobile.

Η Elibriea Automotive έχει έδρα στη Ντόχα και σε ρόλο ιδρυτή αλλά και σχεδιαστή, είναι ο ντόπιος Abdul Wahab Ziaullah. Μάλιστα ο δημιουργός έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Εμίρη του Κατάρ, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες…

Advertisement
Advertisement

Το Equvallas είναι γεμάτο γωνίες και εφοδιάζεται με κινητήρα που σύμφωνα με τη Doha News, προέρχεται από τη General Motors.

elibriea-equvallas-d640

Μία ματιά στο επίσημο website της Elibriea, μας οδήγησε σε μερικές επιπλέον πληροφορίες για αυτόν, όπως για παράδειγμα την απόδοση της τάξης 800 ίππων και πως είναι ατμοσφαιρικός.

Advertisement

Παράλληλα, το αραβικό supercar θα έχει την κίνηση στον πίσω άξονα, με την ισχύ να περνά στους τροχούς μέσω σειριακού κιβωτίου 6 σχέσεων ενώ το σασί είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα.

elibriea-equvallas-e640

Advertisement

Στην ενότητα… χορηγών (κι όμως, υπάρχει τέτοια ενότητα) αναφέρεται μόνο το Ali Bin Ali Group ενώ αν ενδιαφέρεστε για δουλειά, υπάρχουν κενές θέσεις σε διάφορα τμήματα της Elibriea.

Κοινώς, απολαύστε τις φωτογραφίες γιατί συνήθως ένα μείγμα πληροφοριών σαν το παραπάνω, οδηγεί στο συμπέρασμα πως δύσκολα θα δούμε το Equvallas να μπαίνει στην παραγωγή.

elibriea-equvallas-a640

Advertisement