Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Tiguan AllSpace: Ευρυχωρία σε συνδυασμό με αποδοτικούς κινητήρες

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tiguan AllSpace: Ευρυχωρία σε συνδυασμό με αποδοτικούς κινητήρες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Tiguan AllSpace: Ευρυχωρία σε συνδυασμό με αποδοτικούς κινητήρες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα από τα πιο ξεχωριστά και επιτυχημένα μοντέλα της Volkswagen παγκοσμίως, είναι αναμφίβολα το Tiguan.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα μοντέλο που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των μεσαίων SUV και στην Ελλάδα. Τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας κινητήρων, συστημάτων infotainment και συνδεσιμότητας, όσο και για τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και φυσικά, για το ιδιαίτερο και ελκυστικό του design που του χαρίζει μία στιβαρή και ταυτόχρονα κομψή παρουσία στο δρόμο.

Όμως παρότι είναι αρκετά ευρύχωρο, η γερμανική εταιρεία δημιούργησε μία ειδική έκδοση του μοντέλου που αποτελεί τη… χαρά κάθε οικογενειάρχη! Ο λόγος για το Tiguan Allspace, μιας έκδοσης με μεγαλύτερες διαστάσεις, που προσφέρει όλες τις παραδοσιακές αξίες του μοντέλου σε συνδυασμό με αυξημένη ευρυχωρία, έξυπνη διαρρύθμιση και δυνατότητα φιλοξενίας επτά επιβατών!

Advertisement
Advertisement

Η βασική διαφορά του Allspace σε σχέση με το «απλό» Tiguan είναι οι μεγαλύτερες διαστάσεις. Με αυξημένο μήκος κατά 21,5 εκατοστά, προσφέρει τη δυνατότητα είτε για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών είτε για μία 3η σειρά καθισμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση δύο επιπλέον επιβάτες. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και ότι τα δύο επιπλέον καθίσματα της 3ης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν μεμονωμένα και να δώσουν την δυνατότητα τοποθέτησης αντικειμένων μεγάλου μήκους.

Το Tiguan Allspace προσφέρει εντυπωσιακή ευρυχωρία, συνδυάζοντας το status μίας μάρκας κύρους με κορυφαία πρακτικότητα. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους θέλουν να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες οικογενειακές ανάγκες (πχ πολύτεκνοι) είτε όσους έχουν ένα δραστήριο lifestyle, αγαπούν τις εξορμήσεις εκτός πόλης και τα ταξίδια, αλλά θέλουν να έχουν παρέα τους φίλους τους.

Advertisement

Όμως πέραν από τις λύσεις που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας, το Tiguan Allspace διατίθεται στην ελληνική αγορά με 2 σύνολα βενζίνης που συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG, καλύπτοντας τις απαιτήσεις για άνετη και ξεκούραστη οδήγηση αλλά και το… κάτι παραπάνω για όποιον το θέλει. Αναλυτικά:

BENZINH
1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG7 Advance
2.0 TSI 190PS 4Motion DSG7 Advance

www.jandada.com

Advertisement

To Tiguan Allspace μπορεί να γίνει δικό σας με προτεινόμενες τιμές λιανικής που ξεκινούν από 34.910€, για την έκδοση 1.5 TSI 150 PS με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG, 7 σχέσεων. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τιμή της ίδιας έκδοσης για ειδικές κατηγορίες πελατών (π.χ πολύτεκνοι, άτομα με ειδικές ανάγκες κτλ.) διαμορφώνεται στα 28.782 €. Η έκδοση με τον 2λιτρο κινητήρα μπορεί να γίνει δική σας με 42.240€.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί πως το Allspace διαθέτει και όλες τις τεχνολογίες ασφάλειας που εξοπλίζουν και το «απλό» Tiguan. Συστήματα ασφάλειας που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό και αποδεικνύονται χρησιμότατα στις καθημερινές συνθήκες κυκλοφορίας είναι το Adaptive Cruise Control, το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου (Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring), η υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Lane Assist), το ενεργό καπό (Active Hood), το αυτόματο σύστημα πέδησης μετά τη σύγκρουση (Multi Collision Brake).


Advertisement