Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα πάντα για τη Mercedes-Benz ESF (video)

Ελλάδα 7:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πάντα για τη Mercedes-Benz ESF (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα πάντα για τη Mercedes-Benz ESF (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται και χρόνο με το χρόνο προσφέρει όλο και περισσότερη ασφάλεια. Και η Mercedes-Benz ESF αποτελεί τρανό παράδειγμα!

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα πειραματικό όχημα το οποίο αποκαλύφθηκε στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και που παρουσιάζει μία διαφορετική οπτική γωνία σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια.

Βασίζεται σε μία μια ημι-αυτόνομη GLE που εφοδιάζεται με ένα plug-in υβριδικό σύνολο και φέρει καινοτόμα συστήματα ασφαλείας – τόσο σε κοινή θέα αφού φέρει ειδικά συστήματα προειδοποίησης των άλλων οδηγών για ποικίλους κινδύνους, όσο και στην καμπίνα του.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που το όχημα βρίσκεται σε αυτόνομη κατάσταση, το τιμόνι και τα πεντάλ «κρύβονται» με σκοπό να αποφευχθούν τραυματισμοί σε ενδεχόμενο ατύχημα. Επίσης, οι αερόσακοι έχουν αλλάξει θέσεις και οι ζώνες ασφαλείας παρέχουν κορυφαία ασφάλεια τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά.

Advertisement
Advertisement

Πενήντα χρόνια μετά τα πρώτα crash tests, η Mercedes-Benz συνεχίζει να εξερευνά κάθε προοπτική στην προσπάθεια να μη χαθούν άλλες ζωές στο δρόμο. Και στο video που σας παραθέτουμε σήμερα, οι YouTubers από το “fünfkommasechs” παρουσιάζουν ενδελεχώς την ESF 2019, με τη βοήθεια ειδικών.

Και μη σας τρομάξουν τα Γερμανικά, καθώς με το κουμπί «transcript» στο YouTube, μπορείτε να έχετε άμεση μετάφραση στα Αγγλικά. Περισσότερα, πατώντας play…