Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα Goodyear EfficientGrip 2 SUV είναι τα ελαστικά που χρειάζεται το SUV σου

Ελλάδα 1:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα Goodyear EfficientGrip 2 SUV είναι τα ελαστικά που χρειάζεται το SUV σου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα Goodyear EfficientGrip 2 SUV είναι τα ελαστικά που χρειάζεται το SUV σου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις ελαστικά στο αγαπημένο σου SUV; Να εξασφαλίσεις ξεγνοιασιά για τις καθημερινές του μετακίνησης αλλά και τις πολυπόθητες εξορμήσεις σε κοντινούς και πιο μακρινούς προορισμούς; Ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών ή κατάστασης οδοστρώματος; Τα ελαστικά EfficientGrip 2 SUV είναι η ιδανική επιλογή!

Advertisement
Advertisement

Ικανοποιώντας τις προσδοκίες των καταναλωτών, η Goodyear σε πηγαίνει ακόμα πιο μακριά, με προϊόντα με εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση.

Ειδικά τα ελαστικά EfficientGrip 2 SUV, έχουν κύκλο ζωής 25% επιπλέον χιλιομέτρων σε σχέση με την προηγούμενη γενιά κι αυτό, έχοντας βελτιωμένη απόδοση τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Advertisement
Advertisement

Πως επιτυγχάνεται αυτή βελτιωμένη χιλιομετρική απόδοση; Χάρη στην τεχνολογία Mileage Plus που εξασφαλίζει υψηλή ελαστικότητα του πέλματος και ευκαμψία, με αποτέλεσμα λιγότερες φθορές που προκαλούνται από το τραχύ οδόστρωμα. Σταθερές που ισχύουν σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.

Ας σταθούμε όμως και στην απόδοση. Φθινόπωρο είναι, οι βροχές είναι καθημερινά στο δελτίο καιρού και η ασφάλεια στο δρόμο αποτελεί προτεραιότητα. Σε βρεγμένο λοιπόν οδόστρωμα, τα Goodyear EfficientGrip 2 SUV επωφελούνται της τεχνολογίας Wet Braking Και έχουν κατά 4% μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος!

Advertisement

Εδώ, είναι η μικρότερη ακαμψία του μείγματος σε συνδυασμό με τα πιο μακριά και περισσότερα άκρα πρόσφυσης, που διευκολύνουν την απομάκρυνση του νερού.

Advertisement

Όμως και σε στεγνό οδόστρωμα, τα συγκεκριμένα ελαστικά μπορούν να σας βοηθήσουν να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις, με την τεχνολογία Dry Braking να μειώνει την απόσταση φρεναρίσματος κατά 7%!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ευθύνονται οι μεγαλύτερες λωρίδες πέλματος και κατά συνέπεια η μεγαλύτερη επαφή με το οδόστρωμα για την επίτευξη των μικρότερων αποστάσεων φρεναρίσματος.

Advertisement

Τα ελαστικά EfficientGrip 2 SUV προσφέρονται ήδη σε 43 διαφορετικές διαστάσεις, με άλλες 9 να έρχονται άμεσα. Για ζάντες 16 έως 22 ιντσών.

Όμως καθώς η αυτοκίνηση κλείνει πια για τα καλά το μάτι στην ηλεκτρική τεχνολογία, πρέπει να σημειωθεί πως τα ελαστικά της Goodyear έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται ιδανικά και με ηλεκτρικά οχήματα, προσφέροντας αυξημένη χιλιομετρική απόδοσης και υψηλούς δείκτες φορτίου.

Αποτελούν ιδανική επιλογή για μοντέλα όπως τα Skoda Enyaq, Volvo XC40 Recharge, Audi e-tron, Peugeot e-2008, Volkswagen ID3 και Volkswagen ID4, Mercecedes-Benz EQC, BMW iX3, Ford Mustang Mach-E, DS3 Crossback e-Tense κ.α. Άλλωστε η Goodyear συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές με πολλούς εξ αυτών να επιλέγουν τα προϊόντα της κι ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα ελαστικά Goodyear και ειδικά τα EfficientGrip 2 SUV, πρέπει εφ’ εξής να αποτελούν την πρώτη δική σου επιλογή!