Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Nissan Armada

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Nissan Armada

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Nissan Armada

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο άνοιξε τις πόρτες του για τους εκπροσώπους του Τύπου και η μία μετά την άλλη, οι αυτοκινητοβιομηχανίες μας παρουσιάζουν νέα μοντέλα. Στο περίπτερο της Nissan, αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το νέο Armada.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Πρόκειται για ένα full-size SUV που προορίζεται για τις αγορές της Αμερικανικής ηπείρου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τι κρύβει κάτω από το καπό. Δηλαδή έναν θηριώδη V8 βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 5.6 lt που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων και μέσω αυτού περνούν στο δρόμο τα 390 άλογά του.

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και οκτώ επιβάτες, προσφέρεται τόσο με την κίνηση στον εμπρός άξονα όσο και στους τέσσερις τροχούς ενώ έχει δυνατότητα ρυμούλκησης σχεδόν 4 τόνων.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθώντας την «κληρονομιά» του Patrol, έχει αρκετά «επιθετική» εμφάνιση», με τη χαρακτηριστική όλων των μοντέλων της Nissan μάσκα σε σχήμα V να δεσπόζει στο εμπρός μέρος. Έχει στάνταρ LED φώτα ημέρας και μεσαίας σκάλας ενώ στα ατού του είναι η ευρυχωρία στο εσωτερικό.

Advertisement

Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ηχομόνωση της καμπίνας, χρησιμοποιώντας ειδικά ακουστικά κρύσταλλα στο παρμπρίζ και στα μπροστινά πλευρικά παράθυρα, καθώς και με τη διευρυμένη χρήση ηχοαπορροφητικών υλικών. Επιπλέον, το νέο Armada προσφέρεται με έναν εξαιρετικό στάνταρ εξοπλισμό, όπως το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με τις λειτουργίες NavTraffic και NavWeather , συνοδευόμενο από έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και ηχοσύστημα 13 ηχείων της Bose.

Advertisement