Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο ταξί του Λονδίνου (video)

Ελλάδα 8:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ταξί του Λονδίνου (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο ταξί του Λονδίνου (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση της πρότασης της Nissan για την ανανέωση των θρυλικών ταξί του Λονδίνου, ήρθε η επίσημη παρουσίαση του NV200 Taxi!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το Δεκέμβριο 2014 και όπως μπορείτε να δείτε συγκρίνοντας τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, με εκείνες της αρχικής πρότασης που είχε παρουσιάσει η ιαπωνική εταιρεία τον Αύγουστο του 2012, υπάρχουν αλλαγές. Αυτές έγιναν σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή του Λονδίνου, τοπικές υπηρεσίες μεταφορών αλλά και αρμόδιους οργανισμούς, με στόχο το NV200 να εναρμονιστεί πλήρως με την φυσιογνωμία (έστω και σε εκσυγχρονισμένη μορφή) των θρυλικών μαύρων ταξί της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ξεχωρίζουν τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα αλλά και η νέα γρίλια που «ταιριάζει» περισσότερο στη γνωστή εικόνα των ταξί του Λονδίνου. Παράλληλα, το σήμα «TAXI» στην οροφή του οχήματος θα είναι πιο ευδιάκριτο χάρη στη χρήση LED

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία επανασχεδιασμού, έλαβε χώρα στο Πάντιγκτον της Μεγάλης Βρετανίας, εκεί όπου η Nissan έχει το ευρωπαϊκό της κέντρο σχεδιασμού – εκεί όπου έχει «γεννηθεί» η ιδέα των Qashqai και Juke.

Το ταξί NV200 θα εφοδιάζεται με χωρητικότητας 1.6 lt κινητήρα βενζίνης που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο. Από το 2015, ο στόλος θα εμπλουτιστεί και με την ηλεκτρική έκδοση του οχήματος, το e-NV200. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό, πατώντας εδώ.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, μπορείτε να δείτε τη διαδικασία δημιουργίας του νέου ταξί του Λονδίνου.
[nggallery id=3139]