Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα γενιά για τη BMW X6

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα γενιά για τη BMW X6

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα γενιά για τη BMW X6

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν υπάρξει ακόμη από τους Βαυαρούς, όμως στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο μεγάλο Sport Activity Coupe της εταιρείας. Η νέα ΒΜW Χ6 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας, πριν λανσαριστεί στην Ευρώπη το προσεχές φθινόπωρο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Χ6 μοιράζεται βέβαια την ίδια πλατφόρμα με τη νέα Χ5, από την οποία υστερεί μεν σε πρακτικότητα, υπερτερεί δε σε sport εμφάνιση και χαρακτήρα. Το ρύγχος του μεγάλου off road δείχνει σαφώς πιο επιθετικό από αυτό του απερχόμενου μοντέλου, με τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα να ενώνονται με τη μάσκα, στα πρότυπα της Σειράς 4. Πιο όμορφη και η ουρά της Χ6, θυμίζοντας αρκετά αυτή της μικρότερης Χ4.

Στα κλασσικά πρότυπα των νέων BMW το εσωτερικό, με τη μεγάλη οθόνη να δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό και την υπερμεγέθη κονσόλα να διαχωρίζει τα εμπρός καθίσματα. Μικρή αύξηση στις εξωτερικές διαστάσεις μεταφράζεται σε μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τα γνωστά και από τη Χ5 σύνολα με 6 και 8 κυλίνδρους, ενώ μελλοντικά θα δούμε και plug-in υβριδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, διότι σύντομα θα ακούσουμε «νέα» από το Μόναχο.