Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Panamera με 680 PS!

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία Panamera με 680 PS!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Panamera με 680 PS!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Για κάθε εταιρεία βελτιώσεων, το να κάνει ένα καλό αυτοκίνητο ακόμα καλύτερο, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόκληση. Ειδικά αν έχουμε να κάνουμε και με ένα όχι και τόσο… όμορφο αυτοκίνητο το οποίο καλείται να το κάνει και πιο ελκυστικό!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

O λόγος για την Porsche Panamera που δέχθηκε τη φροντίδα της Mansory. Στον τομέα λοιπόν της βελτίωσης, η εταιρεία με βάση το Μπράντ της Γερμανίας πρόσθεσε στην Turbo έκδοση 160 PS, εκτοξεύοντας την ισχύ της Panamera στα 680 PS, με τη ροπή να σκαρφαλώνει από τα 700 Nm στα 900! Τα παραπάνω κατέβασαν τον απαιτούμενο χρόνο για τα 0-100 από τα 4.1 στα 3.6 sec – την ώρα που η εργοστασιακή έκδοση Turbo S χρειάζεται 3.8.

adv1-mansory-panamera-turbo-e640

Advertisement
Advertisement

Στον τομέα της εμφάνισης, η Mansory δημιούργησε ένα εντυπωσιακό bodykit αποτελούμενο από μέρη χαμηλού βάρους. Σπόιλερ μπροστά, ποδιές στο πλάι, επεκτάσεις στα φτερά και το καπό που αύξησαν το συνολικό πλάτος της «Γερμανίδας» κατά 70mm. Της φόρεσαν και εντυπωσιακές ζάντες 22 ιντσών της ADV.1 Wheels και το αποτέλεσμα, πιστεύουμε πως όντως έκανε το μοντέλο της Porsche, εκτός από ισχυρότερο, κατά πολύ ομορφότερο…

adv1-mansory-panamera-turbo-c640adv1-mansory-panamera-turbo-a640