Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία 458… Elegante!

Ελλάδα 3:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία 458… Elegante!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία 458… Elegante!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Για μία ακόμα φορά ο βελτιωτικός οίκος της DMC επενέβη σε ένα ιταλικό supercar – αυτή τη φορά τη Ferrari 458 Spider την οποία μετέτρεψε σε… κομψοτέχνημα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το όνομα της είναι «Elegante» και οι Γερμανοί επενέβησαν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Κάτω από το καπό, μπορεί να διατηρήθηκε ο V8 κινητήρας 4.5lt  κινητήρας αλλά η τοποθέτηση νέας μονάδας ηλεκτρονικής διαχείρισης και νέου συστήματος εξατμίσεων, ανέβασε την ισχύ από τα 570 PS, στα 608 PS. Παράλληλα, αντίστοιχη άνοδος υπάρχει και στις τιμές της ριπής, που πλέον ορίζεται στα 57.9 kgm. Η βελτίωση των επιδόσεων οδήγησε σε αναβάθμιση και της ανάρτησης.

Στον τομέα της εμφάνισης, η 458 Spider Elegante της DMC αποδεικνύεται «αγριεμένη» από την πρώτη κιόλας ματιά, με επιθετικό lip splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, μαύρο καπό με αεραγωγούς, μεγάλες ποδιές στο πλάι, καθρέφτες από ανθρακονήματα, διαχύτη και αεροτομή στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Εξιδανικεύοντας κάθε της τέκνο, η DMC προσφέρει την Elegante σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές. Πατάει σε τροχούς 21 ιντσών στον εμπρός άξονα (με ελαστικά επιδόσεων της Pirelli, διαστάσεων 255/30) και 22 στον πίσω (εδώ με ελαστικά 335/25).

Τέλος, στο εσωτερικό έχει ανασχεδιαστεί το τιμόνι που πλέον εμπλουτίζεται με διακόπτες από ανθρακονήματα.