Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Η S-Class Coupe!

Ελλάδα 14:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτα στο NewsAuto: Η S-Class Coupe!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Η S-Class Coupe!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκαλύπτουμε το μεγάλο πολυτελές coupe της Mercedes, ένα μήνα πριν κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη. Διατηρεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία της S-Class Coupe Concept, πάνω στην οποία βασίζεται. Η εικονιζόμενη έκδοση είναι η S500 με τετρακίνηση 4MATIC και το πακέτο AMG. Eφοδιάζεται με τον V8 βενζίνης των 4,6 lt., με ισχύ 455 PS και ροπή 71,4 kgm. Η Mercedes ανακοινώνει μέση κατανάλωση 9,4 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 219 g. CO2 ανά km. Οι παραγγελίες θα αρχίσουν τον προσεχή Απρίλιο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Πρόσφατα ο Πρόεδρος της Daimler, Dieter Zetsche, είχε παρουσιάσει μία φωτογραφία της S-Class Coupe κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου του γερμανικού ομίλου.

Ο αντικαταστάτης της CL έχει μήκος 5,03 m, πλάτος 1,9 m, ύψος 1,41 m και μεταξόνιο σχεδόν 3 m. Αργότερα θα προστεθούν και άλλες εκδόσεις κινητήρων, όπως η S500 Plug-In Hybrid, αλλά και οι sport S63 και S65 AMG – με αντίστοιχη απόδοση 585 και 630 PS.

Advertisement
Advertisement

H Mercedes εξοπλίζει – όπως ήταν αναμενόμενο – την S-Class Coupe με ό,τι νεότερο διαθέτει στον… πάγκο με τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. Η ανάρτηση MAGIC BODY CONTROL “διαβάζει” το δρόμο και ρυθμίζει ανάλογα τα αμορτισέρ, ενώ υπάρχει και λειτουργία που επιτρέπει στο αμάξωμα να γέρνει στις καμπές, αυξάνοντας την ευστάθεια και την οδηγική απόλαυση.

[nggallery id=3175]