Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με το VW T-Cross δεν υπάρχουν τυφλές γωνίες

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με το VW T-Cross δεν υπάρχουν τυφλές γωνίες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με το VW T-Cross δεν υπάρχουν τυφλές γωνίες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To νέο Volkswagen T-Cross είναι ένα μοναδικά πολύπλευρο μοντέλο. Ένα compact SUV που έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητά σας.

Advertisement
Advertisement

Αυτό φαίνεται αμέσως με την πρώτη ματιά χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, γίνεται σαφές μέσω των οικονομικών και αποδοτικών κινητήρων και κάθε μέρα μαζί του, είναι μία ημέρα που θα σας εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο, βγαίνοντας από τα συνηθισμένα όρια.

Όμως, παρότι ο πολυδιάστατος χαρακτήρας του δεν το περιορίζει εντός αστικού τοπίου, τα πλούσια τεχνολογικά χαρακτηριστικά του το κάνουν να γίνεται… ένα με την πόλη, κινούμενο με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε αυτή.

Για παράδειγμα, το Volkswagen T-Cross ελέγχει την τυφλή γωνεία για εσάς. Το ηλεκτρονικό σύστημα «Blind Spot Sensor», σας προειδοποιεί για οχήματα στην τυφλή γωνία, μέσω ένδειξης LED στον εξωτερικό καθρέφτη.

Advertisement
Advertisement

Αν παρ’ όλα αυτά ενεργοποιήσετε το φλας για αλλαγή λωρίδας, αρχίζει να αναβοσβήνει έντονα ως ένα επιπλέον μέτρο αποσόβησης πιθανής σύγκρουσης. Λειτουργεί ήδη από ταχύτητες της τάξης των 15 km/h και διατίθεται μαζί με την υποβοήθηση εξόδου από θέση στάθμευσης «Rear Traffic Alert».

Αντίστοιχα, αυτή αναγνωρίζει αν κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης με οπισθοπορεία, πλησιάζει επικίνδυνα ένα άλλο όχημα. Αν δεν αντιδράσετε στην προειδοποίησή της, το σύστημα μπορεί να αποτρέψει μια σύγκρουση μέσω πέδησης.

Advertisement

Έτσι ανά πάσα στιγμή και υπό κάθε συνθήκη, ξέρετε πως το Volkswagen T-Cross έχει την τεχνολογία για να σας γλιτώσει από δύσκολες καταστάσεις.

Advertisement