Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η αποκάλυψη του GT-R Nismo!

Ελλάδα 9:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αποκάλυψη του GT-R Nismo!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η αποκάλυψη του GT-R Nismo!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Nissan παρουσιάσε σε ειδική εκδήλωση στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας το νέο GT-R Nismo με τα 600 PS αλλά και την έκδοση του supercar για το 2014. To GT-R Nismo σημείωσε χρόνο 7:08.679 στο Νίρμπουργκρινγκ, με το Γερμανό Μίχαελ Κρουμ πίσω από το τιμόνι. Tα νέα GT-R παρουσίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, Κάρλος Γκον. Σύμφωνα με τον ίδιο, το GT-R Nismo θα διατίθεται στην Ευρώπη από το προσεχές καλοκαίρι. Οι πωλήσεις στην Ιαπωνία θα αρχίσουν το Φεβρουάριο.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση του Nismo, ο 3.8 V6 αποδίδει 600 PS και 66,5 kgm ροπής. Οι αντίστοιχες τιμές για το… απλό GT-R 2014 είναι 545 PS και 64 kgm. Για αισθητικούς και όχι μόνο λόγους, το GT-R Nismo φέρει μεγαλύτερη σταθερή πίσω αεροτομή (για αύξηση της κάθετης δύναμης), διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισης, διαφορετικές ζάντες, κόκκινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και το πλάι του αμαξώματος.

Η έκδοση Nismo έχει προσανατολισμό την πίστα και έχουν ρυθμιστεί ανάλογα οι αναρτήσεις, με πιο σκληρά ελατήρια και αμορτισέρ. Τοποθετήθηκαν επίσης πιο παχιές αντιστρεπτικές ράβδοι. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση έχει τρεις θέσεις: Track, Race, Race +.

[nggallery id=3085]